Klatwy maga

Zaczęty przez Felixor, 2012 01 04, 13:57:13

Poprzedni wątek - Następny wątek

Felixor

Czy pojedyncze klatwy maga (des mani itp) zostaly tez zwiekszone moca czy zostalo to pominiete przy zwiekszaniu mocy pojedynczych blessow?

Jezeli pominiete to prosze o przeniesienie topicu do propozycji :D
"Nie będzie miał nigdy prawdziwych przyjaciół ten, kto nie lęka się robić sobie wrogów."
"Na imię mi "Legion", bo nas jest wielu."

Robinton

Rzuc Na siebie i sprawdz!

Felixor

Nie jestem moobem :<
"Nie będzie miał nigdy prawdziwych przyjaciół ten, kto nie lęka się robić sobie wrogów."

Zathaniel

Małe leczenie (In Mani) też zostało pominięte przy zmianach i działa słabiej od większego leczenie ;D Fel Ty tak na serio?
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

Felixor

Chyba jak zwykle order nie czai kompletnie tego co sie pisze albo nie potrafi czytac...

Jezeli rzuca sie 3 pojedyncze blessy to sa one silniejsze i uzaleznione od inta. Warto by tak samo zrobic z klatwami. Teraz juz czaisz Zath?

Zathaniel

Idea słuszna ale czy zwróciłeś uwagę że pojedyncze klątwy da się rzucić w biegu a na błogosławieństwa oraz klątwę trzeba przystanąć? Idąc dalej tym tokiem, stwierdzam że nie potrafię sobie wyobrazić czarów pierwszego kręgu czarowanych w miejscu - lustro bym musiał zdejmować In Lorem albo In Mani Ylem(o ile nie przekręciłem) ;D 
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

Felixor

no tak ale trzeba by rzucac na pvm wszystkie 3 wiec czas bylby porownywalny albo i dluzszy

Jaskolka

Jest to logiczne, że mając pojedyncze blessy silniejsze, klątwy również powinny takie być.
Jednak przy zmianie siły blessów zostały one pominięte. Mass klątwa jest silniejsza niż pojedyncze klątwy :(