Zmiany w traperstwie

Zaczęty przez dave, 2012 02 11, 15:31:19

Poprzedni wątek - Następny wątek

zethaiks

ale uwalili trape magom a nie wojom

sillence

Cytat: zethaiks w 2012 02 13, 18:31:02
ale uwalili trape magom a nie wojom

uwalili trape nam, jak i wam(magom) bo po przejsciu przez portal maga/czarny/zielony tez nie moze tropic, wiec skonczcie pierdolic i przyjmijcie do wiadomosci ze to i tak najkorzystniejsze rozwiazanie dla was. ~~eot

zethaiks

W moje to jeszcze strzalka nawet powinna byc uwalona.

Sakubh

Jeżeli ktoś uważa, że można zeskanować trapą cały świat dm w 3 min to jest totalnym ignorantem i robi z siebie idiotę pisząc takie bzdury. Każdy traper pvp wie, że wcale nie tak łatwo kogoś znaleźć, a na przelecenie dość dokładnie całego dma potrzeba 2h. Komuś się wydaje, że mag ma recala to ma radar na cały dm. Tropienie przez ściany było od XX czasu i nikomu nie przeszkadzało, a napisanie skryptu typu if then end if za wiele czasu skryptera nie wymagało, czyli mogło być dawno temu wprowadzone a nie było. Przykra polityka dma to udupić wszystko co jest użyteczne. Sam koxałem w terenie xxx godzin i jakoś mnie nikt nie mógł znaleźć. Po prostu płaczki górą, nie potrafią używać/unikać to znaczy że coś jest przegięte i czas na forum(myślenie boli lepiej udupić). Jak gram tu wiele lat to zauważyłem, że głównie uwala się użyteczne skille, czary itp zamiast poprawiać te rzeczy które są bezużyteczne(sad but true).

PS. Ciekawe jak takie długi down odbije się na online? Ja obstawiam szczytowe online rzędu 30 jednostek.
Gracze dla serwera czy serwer dla graczy?

Rey

Sakubh czy to nie przewrotne z Twej strony?
Sam placzesz ze ludzie placza.

30 online? Zabrzmialo groznie, prawie jak koniec swiata na 2012 r.
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"

Millhaven

Co tak loa plaka jak loa nie gra? Wynocha

Zywol

głupoty piszesz. down to solidny detoks ;D
myślę ze się zdziwisz na online jakie się pojawi jak up nastanie ;)
"Jeśli wierny jest na prawdę wierny swemu bogowi to załatwi sobie asyl w mieście gdzie świątynia stoi lub będzie żył na wygnaniu, prześladowany."

Logika DM'a ;)

Guardian

Co po niektórym powinni dać i detoks na forum  ;)

BeLikeBird

Max 20 online będzie.

Sakubh

Gracze dla serwera czy serwer dla graczy?

Death Freak

Cytat: Ger w 2012 02 13, 06:45:07
Glabie tropienie od dawien dawna jest przez sciany i to nie jest wykorzystywanie zadnego buga. Bedac w destard tropisz wampy z wind chyba, bedac w trolowni tropisz orki z despise, wykorzystuje buga?
IMHO jest to bug i wykorzystywanie mechaniki. Proponowałbym w dunnach ustawić ściany blokujące trapę między nimi.
(przegrody na pustej[czarnej] przestrzeni nie pozwalające na przenikanie trapki do innej mini mapki lochu)
"Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"

Spider

No niektórzy detoxu nie mają, bo na nim nie wytrzymali i grę zastępują sobie odgrzewaniem tematów sprzed miesiąca ;)

Raaban

W sumie na tym forum od pół roku i tak nic się nie dzieje, służy ono do forum fight'u i na tym koniec ;) A najbardziej odwiedzany temat to temat o LoL'u gdzie jest to forum Ultimy :D

BeLikeBird

Z ciekawości zajrzałem i...

5826 Odpowiedzi
166344 Wyświetleń

...robi wrażenie  :P

kwiatek

Cytat: Sakubh w 2012 03 10, 23:59:31
Jeżeli ktoś uważa, że można zeskanować trapą cały świat dm w 3 min to jest totalnym ignorantem i robi z siebie idiotę pisząc takie bzdury. Każdy traper pvp wie, że wcale nie tak łatwo kogoś znaleźć, a na przelecenie dość dokładnie całego dma potrzeba 2h. Komuś się wydaje, że mag ma recala to ma radar na cały dm. Tropienie przez ściany było od XX czasu i nikomu nie przeszkadzało, a napisanie skryptu typu if then end if za wiele czasu skryptera nie wymagało, czyli mogło być dawno temu wprowadzone a nie było. Przykra polityka dma to udupić wszystko co jest użyteczne. Sam koxałem w terenie xxx godzin i jakoś mnie nikt nie mógł znaleźć. Po prostu płaczki górą, nie potrafią używać/unikać to znaczy że coś jest przegięte i czas na forum(myślenie boli lepiej udupić). Jak gram tu wiele lat to zauważyłem, że głównie uwala się użyteczne skille, czary itp zamiast poprawiać te rzeczy które są bezużyteczne(sad but true).

PS. Ciekawe jak takie długi down odbije się na online? Ja obstawiam szczytowe online rzędu 30 jednostek.