Problem z razorem

Zaczęty przez mart, 2012 04 15, 10:53:09

Poprzedni wątek - Następny wątek

mart

Do tej pory uruchamiałem grę bezpośrednio przez clienta stąd, jeśli chodzi o razora jestem zielony. Mimo wszystko niedługo przed downem, przerzuciłem się na ten programik, wszystko działo dobrze. Teraz server wstał, zmieniłem ładnie ip servera a uo zatrzymuje się na veryfie... Szukalem na forum jednak nie znalazłem nic co by pomogło, ma ktoś może jakiś pomysł co może w tej sytuacji naprawić problem?
Najstarszym i najsilniejszym uczuciem znanym ludzkości jest strach, a najstarszym i najsilniejszym rodzajem strachu jest strach przed nieznanym.

AsYlum

Cytat: mart w 2012 04 15, 10:53:09
Do tej pory uruchamiałem grę bezpośrednio przez clienta stąd, jeśli chodzi o razora jestem zielony. Mimo wszystko niedługo przed downem, przerzuciłem się na ten programik, wszystko działo dobrze. Teraz server wstał, zmieniłem ładnie ip servera a uo zatrzymuje się na veryfie... Szukalem na forum jednak nie znalazłem nic co by pomogło, ma ktoś może jakiś pomysł co może w tej sytuacji naprawić problem?

Używanie prawidłowego klienta. Na kanałach #pomoc-dm albo #help-dm powinieneś znaleźć kogoś kto Ci wyjaśni co i gdzie przestawić, chociaż może i tutaj się znajdzie ;)
<uninitialized object>

DzikiHL

Poza tym IP w pliku login.cfg w katalogu z grą musi być to samo
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Ger

mart, musisz w razorze tez zmienic ip i bedzie latac

Ger

dokladnie, tak jak to przedstawil dziki

mart

Problem jednak tkwił w cliencie, tak jak napisał Asyl, już udało sie naprawić śmiga wszystko ładnie, dzieki za pomoc. Temat do zamkniecia.

PS. Ip servera zmieniłem na samym początku ;)
Najstarszym i najsilniejszym uczuciem znanym ludzkości jest strach, a najstarszym i najsilniejszym rodzajem strachu jest strach przed nieznanym.