DMG mobków.

Zaczęty przez Jasmine, 2012 12 09, 14:23:00

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jasmine

Zauważyłem to teraz bo teraz wróciłem do uo, a wypowiedziałeś się bardzo jasno, tyle że nie na temat, gdyż uzasadniałeś stan obecny kiedy ja pytałem o intencje ekipy, a konkretniej pytam czy hity po 70-80 od głupiego smoka to był zamierzony efekt? pytanie proste, na które 3 literowa odpowiedź może rozwiać wszelkie moje wątpliwości.

A "przyczepiłem" się do twojego postu bo widać nie dostrzegłeś różnicy między pytaniem a propozycją. a ludzie na irc, mogą mieć blade pojęcie o tym co ekipa chciała osiągnąć, dlatego udałem się do działu gdzie mogę takie pytanie zadać.

O tym jak ludzie sobie z tym radzą też wiem co nieco, ale nie jest to tutaj przedmiotem dyskusji, tak samo jak to co uważasz a czego nie uważasz za absurd, a również różnice między definicją wystania i spadnięciem na hita.

Felixor

Pvm nie jest za latwe Guard ;) to Ty obserwujesz zbyt dobra ekipe ;)
"Nie będzie miał nigdy prawdziwych przyjaciół ten, kto nie lęka się robić sobie wrogów."
"Na imię mi "Legion", bo nas jest wielu."

Zywol

na dm od zawsze balans i zmiany są robione pod osoby z max statami i porównywane jest wszystko do postaci które są najlepsze w swojej dziedzinie. jeszcze się nie przyzwyczaiłeś?
jak cie rozbroi to nie dziwne ze mocne cepy dostajesz.
"Jeśli wierny jest na prawdę wierny swemu bogowi to załatwi sobie asyl w mieście gdzie świątynia stoi lub będzie żył na wygnaniu, prześladowany."

Logika DM'a ;)

Death Freak

Cytat: Felixor w 2012 12 12, 10:08:54
Pvm nie jest za latwe Guard ;) to Ty obserwujesz zbyt dobra ekipe ;)

Dokładnie choć z tą "dobrocią ekipy" bym nie przesadzał ;) Ale arty, super stuff mogą zdobyć tylko zgrane ekipy na poziomie LOA(podani jako przykład z uwagi na ilość artów)

Potrzeba więcej lokacji dla graczy ze średnimi statami. A mam wrażenie że niektóre moby silniej biją ostatnio. Zawyżanie poziomu jest dobre dla starych wyg, ale przydało by się więcej "piaskowych demonów", sfinksów czy lokacji na tym poziomie. Mogę podać x y nieużywanych wejść do lochów których nie ma. Są podobno na tym shardzie dobrzy builderzy, cześć Lindi ;) Może któreś z nich zechciałoby zaprojektować nowe lochy. Lochy które by pozwalały na oswajanie jakiś mountów, zdobywanie trudnych w pozyskaniu składników, (otoczaki, czarny wrzos, itp)
"Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"

maly

Co do rozbrojenie i tego duzego DMG no bylo zamierzony cel  zeby nie bylo latwo na PvM  i trzeba szybko reagowac na rozbrojenia i innego typu smiesznych rzeczy

ps.
PvM na DM jest teraz tam zdymane i szkoda slow po prostu dno... to moje zdanie (ekipa nie miala juz chyba nie miala pomyslow jak mozna udupic bardziej to zrobili takie cos...)  nawet gorsze niz w WoWie(co moim zdaniem jest mega nudne i dziwne) po prostu tu na tym serverze chodzi jedynie aby gracze nie mieli latwo i aby ich dolowac na kazdym rogu przy kazdym skilu i przy kazdej rzeczy ktora robi... to juz chyba rutyna taka  ::)

Rey

Maly wykryles niecny spisek.  ::)
Ja licze, ze poza uciekajaca pucha, ruszy sie tez magow.

I niektorym mobom, poza wysysaniem many, magowie beda mogli innych czarow uzywac. ;)
Wiem, wiem sa jeszcze klatwy. ;)
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"