Madrosc

Zaczęty przez Falk, 2012 04 30, 17:26:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

Falk

Hymm, czy wiekszosc z Was nie uważa że Skill Mądrość ma zbyt duza ilosc atutow potrzebne magowi. Wieksze obrażenia, wieksza szansa na wykastowanie czaru no i bonus do many. Nie lepiej by było ustanowic jeden bonus dla tego skilla który byłby odpowiedzialny za Moc Czarów?

BeLikeBird

Pewnie że byłoby lepiej.
Magia - szansa na udane zaklęcie
Mądrość - moc czarów

Zathaniel

Falk czy naprawdę trzeba Ci wyliczać bonusy z Anatomii? Jestem pewien że ma identyczne bonusy tyle że dla wojownika.
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

Tinerot

Moim zdaniem za dużo myślicie.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Falk

Bez urazy ale pojęcie wojownik nie dotyczy tylko czystej puchy, bo kto tak naprawde gra teraz puchą. Wiekszość wybiera berków (który nie musi mieć taktyki zyskując 1 wolny skill) lub bechemoty no i lucznicy, wojownicy występują sporadycznie. Wojownik ma wiele zakresów rozwoju a wprowadzenie takiej zmiany dało by nowe możliwości dla Magów. Za dużo by sie nie zmienilo, ale pomogło by w niektorych etapach szkoleniowych, niestety czesc osób pewnie nie rozumie mojej idei i będzie to krytykować co mnie dziwi bo według mnie ta zmiana tylko pomaga.
No i nikt nie jest na tyle głupi żeby na dłuższą mete nie miec Mądrości bo osłabia wszystkie czary ofensywne jak i blesy (przyjmując wprowadzenie propozycji).
Więc ucierpi postać na dużych PVM i PVP.
Mam nadzieje że Gmi przemyślą tą propozycje.  ;)

Falk

Fakt temat do zamkniecia, 2 raz porusze temat uwalenia to napewno zaciekawi graczy DM bo przecież uwielbiacie uwalanie klas.

tomerro

Cytat: Falk w 2012 04 30, 17:26:47
Hymm, czy wiekszosc z Was nie uważa że Skill Mądrość ma zbyt duza ilosc atutow potrzebne magowi. Wieksze obrażenia, wieksza szansa na wykastowanie czaru no i bonus do many. Nie lepiej by było ustanowic jeden bonus dla tego skilla który byłby odpowiedzialny za Moc Czarów?

Po co?
A wojowi zabierzesz Anatomie?
Obecny system skilli jest lepiej niz dobry, nie ma sensu kombinowac z uwalaniem bonusow bo przy tym toku myslenia pojdziemy w pieciu na harpie.
<Madderdin> te arabusy wszędzie się wpieprzzają
<Madderdin> dawno krucjaty nie widzieli

Odyn

Cytat: Falk w 2012 05 01, 00:31:45
Bez urazy ale pojęcie wojownik nie dotyczy tylko czystej puchy, bo kto tak naprawde gra teraz puchą. Wiekszość wybiera berków (który nie musi mieć taktyki zyskując 1 wolny skill) lub bechemoty no i lucznicy, wojownicy występują sporadycznie. Wojownik ma wiele zakresów rozwoju a wprowadzenie takiej zmiany dało by nowe możliwości dla Magów. Za dużo by sie nie zmienilo, ale pomogło by w niektorych etapach szkoleniowych, niestety czesc osób pewnie nie rozumie mojej idei i będzie to krytykować co mnie dziwi bo według mnie ta zmiana tylko pomaga.
No i nikt nie jest na tyle głupi żeby na dłuższą mete nie miec Mądrości bo osłabia wszystkie czary ofensywne jak i blesy (przyjmując wprowadzenie propozycji).
Więc ucierpi postać na dużych PVM i PVP.
Mam nadzieje że Gmi przemyślą tą propozycje.  ;)

Berek bez taktyki jest upośledzony, bo traci na dmg. Ostatnio sprawdzone ;)

A co do samej mądrości to, że tak zapytam... czy mag nie jest już dostatecznie uwalony ? :DDDD