Problemy z rejestracją

Zaczęty przez Scyzoryk, 2012 05 06, 18:12:18

Poprzedni wątek - Następny wątek

Evilas

a tyle osob prosilo o zniesienie podan :P nie martw sie, nie kazdemu przyjmuja od razu podania, no i najwazniejsze, staraj sie nie robic bledow ortograficznych, mimo, ze i tak gracze wala je podczas gry, w podaniu ich byc nie powinno, powodzenia zycze szyszkojadzie ^^

el

Tylko nie kolejny elf ;( zrób ludzia! ludź rządzi! .... elfy ultimowe są jak hipsterzy...

Odyn

Elfów na DM w chwili obecnej nie ma :D

Raaban

Cytat: Nimrod w 2014 01 19, 17:19:09
Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)

Aesarel

Cytat: Odyn w 2012 05 09, 17:02:59
Elfów na DM w chwili obecnej nie ma :D
mów za siebie  >:(
make dm-uo.pl great again :(

Scyzoryk

Nie wiem co zrobie, może elfa albo coś, a czemu elfa nie? kazda postac nie jest wyjatkowa?

Death Freak

Tu elfy mają opinie teletubisiów z fioletowymi torebkami ;) Nie nastawaj się na Rivendaill :P
"Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"

Odyn

Ja jestem za tym, aby nowi gracze zaczęli robić elfy. Trzeba trochę ożywić tą rasę tak jak kiedyś była żywa.

Scyzoryk

Hmm nie wiem za dużo o grze ;d ale jak chcecie pogadać o elfach co w nich złego co dobrego to prosze :D

Do przedmówcy : Macie jakąś gildie fajną dla elfów lub pół elfów? Bo moge pomóc w tej sprawie tylko grać nie umiem więc napewno będę szukał pomocy na początku.

el

*gdzieś hen, hen, hen i jeszcze jedną górą dalej*
     ... golem uniósł wzrok spoglądając w niebo, następnie opuścił go powoli i obserwował zimno małe świecące oczka elfa ( czy pół-elfa).
- Pytasz, czy za tym masywnym głazem położona jest tajemnicza osada elfów? - gruby mechaniczny ton odbił się kilkakrotnie echem w uszach elfa ( czy pół-elfa ).
     Przybysz delikatnie pokiwał głową. Nie pewny sytuacji spuścił wzrok i patrzył tępo w czarną zgniłą ziemię.
- Bo, bo wie... mi mówili, że w krainie elfów odnajdę szczęście - wyjąkał brodząc nogą w stęchłym błocie.
     Golem ponownie uniósł wzrok, po czym bez namysłu rzekł.
- Zatem szukający przygody i szczęścia, otwieram ten głaz wyjątkowo. Jeszcze nigdy nie sprowadziłem do wam... - golem chrząknął, następnie zmienił sylabę - war... warowni elfów nikogo tak nietuzinkowego i niewinnego jak Ty. Wydaje mi się, że mieszkańcy będą mieli z Ciebie pożytek. Po Twojej posturze stwierdzam, iż nie zagrażasz raczej nikomu z kas... - golem chrząknął i ponownie zmienił sylabę - kasztanowo i ... - zmyślając - jarzębinowo, czy morsko włosych mieszkańców tej pięknej krainy, płynącej mlekiem i miodem.
     Golem złapał potężnymi łapami masywny głaz zasłaniający tajemne przejście. Zaparł się nogami, po czym z impetem stoczył kamienne drzwi odsłaniając tym samym wąski, ciemny korytarz. Młody podróżnik zerknął w toń otchłani, przełykając delikatnie ślinę. Spojrzał raz na golema, raz na przejście. Zbliżył się małymi krokami do szczeliny. Nie było w tym przejściu nic niezwykłego. Wąsko rozstawione ściany i kręte schody prowadzące w dół.
- Zatem, dostojny golemie mówisz, że odnajdę tam swoje szczęście? - pytający wzrok elfa ( czy pół-elfa ) zawisł na kamiennej twarzy strażnika przejścia.
- Tak... tak mój młody... Szczęścia będziesz miał nie miara i uważam, że i Ty coś ze swojego szczęścia tam wniesiesz - zachichotał basowym tonem golem, a następnie wskazał dłonią wąski korytarz.
     Elf ( czy pół-elf ) postawił nie pewnie krok na pierwszym schodku. Z otchłani buchnął delikatny powiew wiatru. Powietrze pachniało wilgocią i czymś jeszcze... Niestety podróżnik nie był wstanie porównać tego zapachu, do któregokolwiek mu znanych. Do czasu...

Evilas

@up ale ladne :< az zachcialo mi sie tam zejsc :D
gildie elfow jakies sa, ale ile z nich aktywnych, nie wiem, graj elfem jesli lubisz ta rase, najwazniejsze jest czerpac radosc z tego, co sie lubi, a nie zmuszac do gry czyms, czego nie preferujesz ^^ gracze sa z reguly pomocni, zwlaszcza w Cove, gdzie proponuje rozpoczac, z racji tego, ze zawsze kogos tam spotkasz, z czasem mozesz zmienic otoczenie do innych miast, osobiscie jak Cie spotkam, sam chetnie tez pomoge, ale wpierw musimy doczekac UP'a :>

Scyzoryk

Dzięki  ,
fajna historia ;P Wciąż czekam na zaakceptowanie podania ale myślę że to zara będzie bo to już pare dni czekam :)