Problem z Ultima

Zaczęty przez PatrykPrz, 2012 04 29, 19:08:29

Poprzedni wątek - Następny wątek

PatrykPrz

Mam taki otóż problem gdy załączam grę wszystko idzie okey , ale później coś się no wali i mam błąd w teksturach wszystko się ładuję oprócz trawy  :'( jeśli będzie trzeba to podeśle SS mój komputer ma taki otóż sprzęt
Karta Graficzna : Geforce gtx 550 Ti
Procesor : intel core i3 3.10 ghz
Windows : windows 7 Proffesional
no i nie wiem co tam jeszcze napisać za odpowiedzi serdecznie dziękuje

DzikiHL

Źle zainstalowane UO.
Ściągnij UO z linku znajdującego się na stronie DM. Zainstaluj, patchując do 6.0.13. Wsadź pliki DM, uruchom Vinu. Tyle
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

PatrykPrz

Znaczy ja mam kopie Całej gry odrazu normalnej po patchowaniu , może ona być czy nie ? czy muszę znów wszystko odnowa ;/ ?

DzikiHL

Czy ta kopia służyła wcześniej do gry na DM?
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

PatrykPrz

Bazyli

a moze po prostu jest zima i widzisz snieg? takie biale to trawa przykryta sniegiem... :P za kilka dni, na wiosne, pojawi sie znow trawa :)
CytatQuot capita, tot sensus...

Evilas

podeslij SS, to sie okaze, czy snieg, czy nie :P w razie co, lepiej sciagnac tego klienta, dlugo to nie zajmie

Death Freak

Cytat: Bazyli w 2012 04 29, 19:58:35
a moze po prostu jest zima i widzisz snieg? takie biale to trawa przykryta sniegiem... :P za kilka dni, na wiosne, pojawi sie znow trawa :)
lol XD
mistrz! :D
"Kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem"

el

Niedługo ktoś napisze...: Eh... a może po prostu śnieg stopniał i widzisz wodę? :) Ultima jest źle zaintalowana. Pliki należy wszystkie ściągnąć ze strony, zwłaszcza plik mapy ;)

PatrykPrz

Problem rozwiązany , miałem złą  wersie UO ;) gdy wszedłem na inny serwer jakiś amerykański z moja wersją wszystko było piękni ;) .