Moc magicznych przedmiotów

Zaczęty przez kwiatek, 2012 05 18, 14:52:04

Poprzedni wątek - Następny wątek

kwiatek

Małe pytanko:

kiedy magik najbardziej się rozładowywuje:
a) będąc noszonym
b) zakładając i zdejmując (i czy wtedy w ogóle traci moc)

Raaban

Wyczytałem gdzieś na forum kiedyś że zdejmując i zakładając rozładowuje się bardziej niż jak cały czas go masz na sobie. Z tego co pamiętam Tinerot to pisał. Ale główki sobie nie dam uciąć :)
Cytat: Nimrod w 2014 01 19, 17:19:09
Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)

Odyn

Ja z kolei kiedyś słyszałem, że jak masz go przy sobie (niekoniecznie na sobie) to się rozładowuje tak samo. Nie zależnie od tego czy masz go założonego czy w plecaku.
Ale też głowy nie dam :D

spocik

Slyszalem, ze raz zalozony magik rozladowuje sie tak, jakby przez 15 minut byl noszony na postaci. Wedlug tego info nie ma znaczenia czy ponosisz magik przez godzine, czy zalozysz go 4 razy w ciagu godziny.

Oczywiscie info jest niesprawdzone.

Odyn

Mówiąc krótko musi się wypowiedzieć Tinek, bo tak to sobie możemy rzucać legendami :D

Bazyli

na bank noszony w plecaku rozladowuje sie tak jak noszony na sobie - to jest sprawdzone i przetestowane (dlatego tez przedmioty identyfikowane na wyprawie sa juz "lekko wyczerpane" kiedy trafiaja na aukcje)... nie wiem jak jest z zakladaniem-odkladaniem do banku
CytatQuot capita, tot sensus...

el

Ja nie zaobserwowałam tego, że przedmioty w plecaku się rozładowują. Mają pełną moc dopóki się ich nie włoży i trochę nie ponosi.

Rey

Z tym wyladowywaniem sie po odlozeniu do skrzyni bankowej/plecaka ktos zglaszal bug.

Noszenie caly czas? Czy sciaganie?
Do tego dochodzi jak czesto sie w nim logujesz bo wtedy jest "aktywacja" przynajmniej wizualizacja ta sama jak przy zakladaniu go.
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"

Jackob

Cytat: Rey w 2012 05 21, 01:42:27
Z tym wyladowywaniem sie po odlozeniu do skrzyni bankowej/plecaka ktos zglaszal bug.

Noszenie caly czas? Czy sciaganie?
Do tego dochodzi jak czesto sie w nim logujesz bo wtedy jest "aktywacja" przynajmniej wizualizacja ta sama jak przy zakladaniu go.

i ja sie nad tym zastanawiam, czy zdejmować przed logoutem czy mieć założony, czesto loghowanie nastepuje co 5 - 10 minut z 4 x z rzędu. Dobry temat kwiat, ale martwie sie czy dostaniemy odpowiedz.

BeLikeBird

Nikt nie odpowie ?
To jakaś utajniona przed graczami informacja, czy nawet administracja nie zna odpowiedzi ?