Skrytobójca na koniu.

Zaczęty przez damiano, 2012 07 11, 23:44:30

Poprzedni wątek - Następny wątek

damiano

Hej, mam pytanie, czy to nie dziwne, że mój skrytobójca jest po użyciu specjalnej komendy na koniu widmowym, a jak widziałem innego skrytobójce to normalnie szybciej biegał?

Od ilu % skrytobójstwa jest dostępna ta specjalna umiejętność rozpryskiwania się i pojawiania w innym miejscu?

Ared

1. Kiedyś było tak, że postać po prostu miała prędkość konia. Aktualnie jest tak, że ma na tych parę sekund widmowego rumaka pod zadkiem, w zasadzie głównie po to żeby wiedzieć jak długo skill działa.

2. Jeśli masz na myśli to przemieszczenie to to jest ostatni spec, więc od 100

damiano

W takim razie już wiem o co chodzi. A właśnie, czy to nie jest bug, że jak otruje przeciwnika, a potem się schowam i jak z przeciwnika uchodzą pkt życia z zaaplikowanej trucizny to wtedy mnie odkrywa? To trochę dziwne - nie atakuje go, a chyba skrypt widzi jakbym to robił.

Zyzio

Moze on ma wykrywanie? ja nie mam tego problemu kiedy sie ukrywam.
***<Kap^^> kto nie gral w uo ten nie zna zycia***
KANDYDACI NA DROWA:
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,18495.msg306994.html

damiano

Właśnie nie, ponieważ to Ettin :D. Czy jako skrytobójca mogę sobię pknąć kogoś dla zasady, czy powinna to być osoba z tablicy albo grająca PvP?

Guardian

Cytat: damiano w 2012 07 12, 22:45:50
Właśnie nie, ponieważ to Ettin :D. Czy jako skrytobójca mogę sobię pknąć kogoś dla zasady, czy powinna to być osoba z tablicy albo grająca PvP?

Tak chyba było chyba zawsze, albo długo, że trucie odkrywa w pvm. Co do zabójstw spoza tablicy itd, to według mnie liczy się umiarkowany zdrowy rozsądek, bądź jak kto woli wyczucie smaku, czyli inaczej: czemu nie, ale bez przesady i zbytecznego chamstwa.

damiano

Cytat: Guardian w 2012 07 12, 22:57:44
czemu nie, ale bez przesady i zbytecznego chamstwa.

Hehe, czyli muszę się uspokoić, bo ostatnio jestem na topie MOST WANTED :D

Raaban

Cytat: Nimrod w 2014 01 19, 17:19:09
Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)

Guardian

Cytat: damiano w 2012 07 12, 23:01:55
Cytat: Guardian w 2012 07 12, 22:57:44
czemu nie, ale bez przesady i zbytecznego chamstwa.

Hehe, czyli muszę się uspokoić, bo ostatnio jestem na topie MOST WANTED :D

Najwyżej dostaniesz bana w paru miastach nie tylko na peruke, ale i prawdziwe imię oraz od Szanownego Raabanka killonsight na dzien dobry i reskill do słabej na do widzenia :P

Raaban

Ja ogólnie jak widze postać z ostrzami której nie znam imienia to ładuje w czape bez komentarza.
Strasznie nie lubie skrytobójców, bo to no skile które musza walić z hide bo w otwartej są mierni ;f
Cytat: Nimrod w 2014 01 19, 17:19:09
Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)

damiano

Jak ktoś może mi dać banicje na postać skoro noszę perukę nikt nie zna przecież mojej prawdziwej tożsamości. Jest to możliwe?

Rudus

Jest - niestety, ale w dobie programow wspomagajacych wszystko jest mozliwe. :/
Ethanoll o ocllo
Cytathrabstwem jest od kurnika po brzozowy zagajnik, księstwem od sterty gnojówki po grządki z warzywami, a latyfundia od stodoły do jeziorka są dziedziną jego lordowskiej mości.(...)

damiano

Nie chciałem śmiecić w wątkach dlatego mam pytanie odnośnie magików do skrytobójstwa. Otóż kupiłem cudowny magik z ładną ceną i okazało się, że nic on nie daje :). Czy tak miało być, czy to tymczasowy bug? Ani czas między .um skrytobójstwo nie jest mniejszy, ani nie dodaje nic do walki.

DzikiHL

Magik działa w inny sposób, mniej widoczny gołym okiem.
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Guardian

Cytat: DzikiHL w 2012 07 21, 18:04:58
Magik działa w inny sposób, mniej widoczny gołym okiem.

na pewno nie daje bonusu do bojówki ;) Mógłbyś ewentaulnie oświecić nas tutaj zgromadzonych?