Skrytobójca na koniu.

Zaczęty przez damiano, 2012 07 11, 23:44:30

Poprzedni wątek - Następny wątek

damiano

Wydaje się zbędny. Mam magik i nie zauważyłem żadnej różnicy w czymkolwiek.

Pollack

Jesli dobrze pamietam to podobno zwieksza szanse na cios krytyczny. Aczkolwiek nie specjalnie widzialem efekty - z tym ze faktem tez jest ze na pvp skryto walka sprowadza sie do wyprowadzenia 1-2 ciosow, z tego czesto pierwszy konczy zabawe - wiec tez i ciezko o jakas lepsza statystyke.

damiano

A ten cios krytyczny, to trzeba mieć do niego taktykę, czy wystarczy włamywanie? W ogóle jak działają te krytyki?

damiano

Czy jak zakładamy kolczatkę, to jak ktoś na nią wejdzie to pokazuje mu kto atakował?

Jakim cudem dostaje bana od Felixiora Aigelo na prawdziwe imię i 2 razy pod rząd na perukę? Skoro po pierwsze ani razu nie widział mnie na prawdziwym imieniu po 2, skąd wiedział za 2 razem że znowu ja to ja?

Bazyli

Cytat: damiano w 2012 07 31, 21:34:03
Czy jak zakładamy kolczatkę, to jak ktoś na nią wejdzie to pokazuje mu kto atakował?

Jakim cudem dostaje bana od Felixiora Aigelo na prawdziwe imię i 2 razy pod rząd na perukę? Skoro po pierwsze ani razu nie widział mnie na prawdziwym imieniu po 2, skąd wiedział za 2 razem że znowu ja to ja?

moze mial wyciagniety pasek z imieniem :) Ekipa nie uznaje tego za mechanike chociaz wg mnie powinna
CytatQuot capita, tot sensus...

damiano

Wiem, ale mam bana na prawdziwe imię, a na prawdziwym imieniu nie szalałem od kiedy stworzyłem postać i skoksałem perukę.

Felixor

Czasem trapa jest przydatniejsza od peruki ;)
"Nie będzie miał nigdy prawdziwych przyjaciół ten, kto nie lęka się robić sobie wrogów."
"Na imię mi "Legion", bo nas jest wielu."

damiano

Ale dałeś mi bana na imię prawdziwe i nie wiem jakim cudem, skoro poleciałem do zupełnie innego miejsca zmienić na inną.

Raaban

Koleś skończ płakać, jesteś nie ostrożny i tyle. Pretensje do lusterka ;f
Cytat: Nimrod w 2014 01 19, 17:19:09
Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)

Felixor

Karczmarz ma opcje "Slyszales?" Potem kilka rundek zeglarzem i traperstwo zdaje egzamin ;) Zeby miec bezpieczna peruke to trzeba sie duuuuuzo bardziej natrudzic. Badz nie zmieniac jej od razu ;)
"Nie będzie miał nigdy prawdziwych przyjaciół ten, kto nie lęka się robić sobie wrogów."

mwojok88

Sa 3 mozliwosci :
1. wyciagniety pasek
2. easyuo
3. powodzenia moze nastepnym razem ci sie uda  :P

damiano

Eh no nie wiem. Nie wydaje mi się to możliwe, skoro nie przechodziłem obok żadnego karczmarza. Przecież zerwałem trop żeglując do innego miasta. Potem przeszedłem z buta przez las, aż doszedłem do punktu na samym rogu mapy gdzie jest woda. Tam bardzo szybko zmieniłem perukę na inną. Przecież nie widziałeś mnie na moim prawdziwym imieniu.

P.S. Nie lubię już LOA :]

Felixor

Nie musisz przechodzic obok karczmarza aby on podal mi Twoja lokalizacje... Karczmarz mowi w jakim miescie znajduje sie dana osoba za oplata 5 K ;) widze ze musisz sie jeszcze troche nauczyc ;) uwaga lekkie GT bo musze wyjasnic aby ekipa nie myslala ze wykorzystywalem mechanike. Faktycznie przeszedles przez las az do Vesper i w tym momencie karczmarz powiedzial mi ze jestes w Vesper. Szybko skoczylem pod miasto i zatropilem i sledzilem Cie dalej. Troche zachodu bylo z tym ale efekt widze jest taki jaki oczekiwalem - zamurowalo :D

mwojok88

Dobra rada nie staraj sie zrobic stare wygi w ch..... bo i tak ci sie nie uda jak widac  ;)

Bazyli

Cytat: Felixor w 2012 07 31, 22:52:56
uwaga lekkie GT
to nie bylo wcale GT :P
GT czyli gametalk to komentowanie BIEZACYCH wydarzen w grze - typu: "Vesper czatuje teraz pod portalem" albo "koxam sobie wlasnie w kopalni Minoc" czy tez "Order bije smoki w Destard". Dobrym przykladem bylo by tez komentowanie na forum albo ircu trwajacego wlasnie questa czy chocby turnieju bagballa..
To czy jakis skill ma dzialanie takie czy inne, albo czy dany czar dziala na moby, NIE JEST GT! Inaczej cale Forum nalezaloby zamknac bo przeciez rozmawia sie na nim o UO...

komentowanie tego co bylo nie ma znaczenia bo nie ma wplywu na obecna rozgrywke... a zdradzanie sekretow mechaniki nie jest zakazane ;P
CytatQuot capita, tot sensus...