Mocna mikstura osłabienia

Zaczęty przez el, 2012 08 03, 13:31:54

Poprzedni wątek - Następny wątek

el

Czy mocna mikstura osłabienia działa poprawnie? Mam co do tego wątpliwości. Biłam sama smoka bez magów i chciałam go trochę osłabić i wrzuciłam w niego z 3 te mikstury, a on praktycznie za każdym razem uderzał z niezłym rozmachem :). Może po prostu tak mi się wydaje ale jakby mógł ktoś sprawdzić w walce z jakimś silniejszym potworem niż ettin to byłabym wdzięczna. Może po prostu ta mikstura nie wchodzi kiedy smok wrzuci na siebie błogosławieństwo, czy coś w tym stylu.

Zathaniel

Te mobki nie rzucają sobie Rel Sancta ale tez nie możesz się spodziewać że jedna miksturka (nie stackują się) zabierze mu 50% sily, dexa i inta. O ile kurę która ma 3hp można by tak zabić (o ile nie ma capa na minimalne życie) to smokowi nie zrobi taka miksa dużej różnicy.
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

el

Czyli wychodzi na to, że mikstura jest zbędna, chyba że nie chce nam się ganiać za kurami to wtedy -> *pach* w kurę :)

Zathaniel

Na kury zaś polecam małe fioletowe ;>
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

Jackob

Oczywiscie ze działa. Nie sprawdzałem na sobie, ale jest to odpowiednik klatwy maga, w okolicach -10 do statów.

Rożnica w uderzeniach  Woja z 70 str a ciosu woja z 80 str  jest niewielka.  Z mobami jest podobnie.

:o

Papa Smerf

"Feel the burn of the mists. Master them. They will devour your enemies"

arab

dziala, na ludzi daje klatwe ok -14
jesli zbijesz troche hp smokowi to wez dopiero wtedy wciepnij mikse, zobaczysz na pasku hp smoka, ze troche wzroslo, zatem klatwy wlazly.
http://zapodaj.net/a63d4191f3f56.jpg.html

www.sprzatanie-nagrobkow.cba.pl

Bazyli

moze warto by bylo to jakos wzmocnic wzgledem mobow? np dac 10% stata niezaleznie od moba?
CytatQuot capita, tot sensus...

Jackob

el

Myślę, że wzmocnienie względem mobów nikomu by nie zaburzyło "balansu w PvP" :)