Skrzynia dla młodych i Ubogich

Zaczęty przez buhi16, 2013 01 03, 19:04:13

Poprzedni wątek - Następny wątek

buhi16

Witam.
Czy ze skrzyni dla młodych i ubogich stojącej w banku Yew można brać rzeczy co w niej są jak się jest młodym?

Lindi

"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

Chire

możesz korzystać do woli, w sumie nawet korzystają czasem starzy gracze, ale to niezbyt fajne jest :P
fajnie widzieć czysto nowego gracza :) mam nadzieję, że zostaniesz z nami na długo i zakotwiczysz się jak większość :)
Cowards die many times before their deaths. The valiant never tastes of death but once..

Do not meddle in the affairs of wizards, for they are subtle and quick to anger..

DzikiHL

Informacyjnie, taka sama skrzynia stoi w banku miasta Ziemie Piratów - Buccaneer's Den.

Zachęcam młodych do swobodnego brania tego co jest Wam potrzebne.
Zachęcam starszych lub/i bogatych do wsadzania tam wszystkiego co jest Wam niepotrzebne.

Pozdrawiam
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Abelson

Informacyjnie, taka sama skrzynia stoi w banku miasta Ocllo ;)

Bazyli

Cytat: Chire w 2013 01 03, 19:38:45
(...)mam nadzieję, że zostaniesz z nami na długo i zakotwiczysz się jak większość :)

ja tylko chcialem zauwazyc, ze akurat "wiekszosc" to zakotwicza sie w Cove :) (ktore tak na marginesie ma nizszy podatek i jest fajniejsze :P )
CytatQuot capita, tot sensus...

cieniu

Gorąco polecam korzystanie z IRCa - na kazde pytanie otrzymasz od razu odpowiedz, szczegolnie na kanałach #ultima-dm i #gt

Jeżeli jednak jest to jakiś problem, następnym razem załóż temat o nazwie "pytania nowego gracza" zamiast zakładać dla każdej sprawy nowy topic.
GG: #1429913
IRC: cieniu

Estel

na #gt nie polecam, ale na #help-dm i #pomoc-dm jak najbardziej :)

buhi16

Jako "start" wybrałem sobie Yew :) można mnie tam znaleść ;) Ale oczywiście zwiedziłem też Ocllo i Cowe w którym zakosztowalem życia górnika :)

Karcharot

życia górnika to możesz zakosztowac w Twierdzy Krasnoludów ;)
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

Bazyli

Cytat: Karcharot w 2013 01 06, 01:04:05
życia górnika to możesz zakosztowac w Twierdzy Krasnoludów ;)

to czego Karch nie dodaje, to ze bedac w TK jak Cie zdybia w kopalni to kaza zaplacic grube tysiace za korzystanie, albo wetkna Ci trzonek kilofa sam wiesz gdzie.

DzikiHL

Dodałem na stronę do działu Górnictwo informacje o lokalizacji (przybliżonej) wszystkich kopalni na świecie.
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Karcharot

Jest młody? ;>
znasz zasady TK Bazyl?
Jesli odpowiedzi brzmia odpowiednio Tak i Nie, to się nie udzielaj ;)
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

Bazyli

Cytat: Karcharot w 2013 01 06, 01:49:11
Jest młody? ;>
znasz zasady TK Bazyl?
Jesli odpowiedzi brzmia odpowiednio Tak i Nie, to się nie udzielaj ;)

jak ja bylem mlody i odwiedzilem TK z wyzebranym kilofem to mi komorzy kazal splacac 30k w rudzie ktora wykopywalem... nie przekonalo go ze co 15 min latalem do healera bo padalem z glodu i tylko kopac musialem :(

Nath

Dales sie zrobic na typowego czarnucha :)
Nie ma co pisac jak jest kiedys czy sobie robic z tematu nowego poletka do wrzutow, bo to mu na pewno nie pomoze.
Potrzebujesz pomocy?
#pomoc-dm - Zapraszam

Ksiestwo Skara Brae
#skara-brae

Fora Skara Brae i Trinsic
www.zdobywcydm2.fora.pl

Wilkolaki - Likantropy - dostep do nadforum
Podania: wilki.podanie@gmail.com  Lub PW