Pomoc

Zaczęty przez strzelec7221, 2013 02 05, 01:01:54

Poprzedni wątek - Następny wątek

strzelec7221

Witam, mógłbym prosić nr gg jakiegoś człowieka który pomógł by mi z instalacją UO i odpowiedział co z moim kontem gdyż dość długi czas nie grałem bo nie miałem jak ; /

Spider

Instalację masz opisaną krok po kroku na stronie (na forum w kilku tematach zresztą też). O stan konta najlepiej zapytaj na PW któregoś z adminów (mae, dhagt).

strzelec7221

instaluje nawet kolega mi pomagał który tu gra już długo i nie mogę się połączyć z kontem ;/ chyba że właśnie mam jakiś problem z nim

Bazyli

pewnie po prostu zamrozilo konto...
CytatQuot capita, tot sensus...

Spider

Automatyczne zamrażanie weszło chyba stosunkowo niedawno. Dawniej jeśli nie zamroziło się ręcznie, to chyba trzeba było przywracać.

strzelec7221

mhm no właśnie tak myślałem że mam zamrożone ale nie wiem czy nie skasowane bo z około rok nie grałem...

strzelec7221

no nic, dziękuje za pomoc już napisałem do osób które zalecił mi kolega wyżej i poczekam na odpowiedź. ; )

DzikiHL

Dla wszystkich, którzy będą to czytać. Z wszystkimi pytaniami o swoje konto należy zgłaszać się mailowo pod adresem konta@dm-uo.pl

Poza tym, jeśli chcecie uzyskać szybką pomoc, która nie dotyczy ratowania przez ekipę DM to zawsze można zapytać na naszych kanałach irca, w sieci PolNet

Kanały pomocne to: #ultima-dm, #help-dm, #pomoc-dm.
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

strzelec7221

napisałem na podany e-mail. Po jakim czasie mogę liczyć na odpowiedź ?

Bazyli

czas oczekiwania na odpowiedz jest rowny czasowi w jakim jaskolka przeniesie dwa kokosy... dodam ze jaskolka europejska a nie afrykanska.
CytatQuot capita, tot sensus...

strzelec7221

temat do kasacji. Dziękuje wszystkim za pomoc