Olewka ekipy

Zaczęty przez Wol, 2013 02 10, 12:56:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Wol

Czemu ekipa coraz bardziej ma w dupie graczy? pisan mozna pw/irc itd i zero reakci! Opiekun drowow to jakas porazka totalna nie mowiac o dopadnieciu Tina w sparwie .jezyk

Muzyk

a mowili dzisiaj ze to ja pisze po pijaku ;<
"W niektórych sprawach nie będę nigdy obiektywny. Nie mi to oceniać, niech to robią inni." - WWO

AsYlum

Cytat: Wol w 2013 02 10, 12:56:11
Czemu ekipa coraz bardziej ma w dupie graczy? pisan mozna pw/irc itd i zero reakci! Opiekun drowow to jakas porazka totalna nie mowiac o dopadnieciu Tina w sparwie .jezyk

Kolejne pytanie z cyklu... nie wiem jak na to odpowiedzieć. Chyba lepiej by było gdybyś napisał z kim nie mogłeś się skontaktować. Oprócz Tina.
<uninitialized object>

sin

Pewnie z Hektorem [Fabuła grup: Lloth/Drowy, Valstor, Matka Natura/Druidzi].
Great things are possible when one man's wisdom and an hour's effort are combined.
A sound offense has the power of roaring water, it fills every hole in an opponent's defenses.

growin

A ja mam inne zdanie.
Do Hektora, jako opiekuna mojej rasy nie mam zażaleń.
Moje oczekiwania spełnił w 95% ;)
Cytat: Gucio w 2014 02 13, 19:37:36
"posiadanie umiejętności Anatomia oraz Taktyka uniemożliwia przemieszczanie się przy użyciu zaklęcia Recall."
Wycastowanie czaru recall i kliknięcie na zaznaczoną runę UMOŻLIWIA teleportację.

Wol

hahahaaha zabawne growin, bo z rasa nie masz nic wspolnego, a Hektorek to kumpel z loa wiec mi nie pierdziel glupot i herezji

Hektor

Cytat: Wol w 2013 02 10, 15:47:03
hahahaaha zabawne growin, bo z rasa nie masz nic wspolnego, a Hektorek to kumpel z loa wiec mi nie pierdziel glupot i herezji

może nie zauważyłeś, ale nie jestem w ekipie od jakiegoś już czasu
uprzedzałem wcześniej niektóre osoby, że ktoś prawdopodobnie zajmie moje miejsce i macie tylko cierpliwie czekać na nowego opiekuna

Wol

Na stronie nie jestes usuniety,a dwa nie wiem kogo raczyles informowac z drowow  tym. pewnie growina przez telefon albo tsa?

sin

Great things are possible when one man's wisdom and an hour's effort are combined.
A sound offense has the power of roaring water, it fills every hole in an opponent's defenses.

Raaban

Bardzo się cieszę że Hektor nie jest już GMem.
To bardzo dobry krok :)
Cytat: Nimrod w 2014 01 19, 17:19:09
Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)

mae

Nie zaczynaj znow trollowania, Raaban. Nie mielismy zastrzezen do pracy Hektora, wywiazywal sie dobrze ze swoich obowiazkow.

Napisze info, jak tylko upewnie sie u Soszka, jaki rozklad obowiazkow planuje we fabule.

Hexin

growin, kim grasz? podobno jesteś naszym kolesiem a ja nawet nie wiem jak masz w grze :/

Zyzio

Growin powiedz ze drowem. I dare you.
***<Kap^^> kto nie gral w uo ten nie zna zycia***
KANDYDACI NA DROWA:
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,18495.msg306994.html

growin

Hexin, no jak nie? Razem na pvm chodzimy.

Zyzio chyba jasne kim gram, skoro wypowiadam się w tym temacie o Hektorze jako opiekunie :)
Cytat: Gucio w 2014 02 13, 19:37:36
"posiadanie umiejętności Anatomia oraz Taktyka uniemożliwia przemieszczanie się przy użyciu zaklęcia Recall."
Wycastowanie czaru recall i kliknięcie na zaznaczoną runę UMOŻLIWIA teleportację.

Wol

i dalej nie umiem pojac jakim urwa cudem dalej go masz....