Elf łucznik - początek

Zaczęty przez Rayman, 2013 02 13, 15:11:44

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyzio

Jesli chodzi o staty to calosc powinna isc w sile, druga bojowke spokojnie sobie daruj chyba ze planujesz zostawic sobie obie i miec ta hybryde. Jesli ten lucznik ma sie przydac w walce przeciw innej postaci a nie tylko pvm to must have jest zatruwanie i zatrute strzaly. Co do shadowa to sie wyjatkowo z dragartem nie zgodze - to spory defensywny dopalacz.

Imho przy czystym luku: Lucznictwo, Anatomia, Taktyka, Leczenie, Ukrywanie, Zakradanie, Zatruwanie, RES
***<Kap^^> kto nie gral w uo ten nie zna zycia***
KANDYDACI NA DROWA:
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,18495.msg306994.html

On

Od kiedy staty rosna na tarczach, manekinach itp? o_O
Informator Konwentowy - twoje informacje o konwentach w Polsce.

Dragart

no wlasnie nie wiem jak jest teraz,

Zyzio on nie che grac pvp, a raczej nie moze przez kolejne kilka miesiecy. Shadow na pvm jest bezuzyteczny, a raczej niegrywalny.

On

Informator Konwentowy - twoje informacje o konwentach w Polsce.

Bazyli

Staty na manekinach nie rosna...

Dragart: ukrywanie w pvm tez sie przydaje...
CytatQuot capita, tot sensus...

Zyzio

***<Kap^^> kto nie gral w uo ten nie zna zycia***
KANDYDACI NA DROWA:
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,18495.msg306994.html

Guardian

No kurrrka wodna. Uspokoicie się? To temat służący pomocy, a nie kłótni kto lepiej co ogarnia.
Rozstrzygajcie sobie takie sprawy na pw.
Zaczynam czyścić.

ethanoll

Ja mam shadow łucznika (nie liki, woje, berki czy inne hybrydy tylko właśnie łucznika z  widmakiem) i na pvm padam rzadziej niż innymi sprawdzanymi buildami. Co do tracenie widmaków na większym pvm, to nie prawda, bo się ich zwyczajnie nie zabiera. Lepiej strzelać na piechotę.
Oficjalny kanał irc Księstwa Ocllo: #bp

Dragart

czyli nie amsz shadowa an wiekszym pvm :P o tym wlasnie pisze caly czas. NIe uzywasz go bo sie nie oplaca.

GOB

a ja pamietam swojego thirda i chyba nawet fourtha zaczynalem na statach 30/25/10 co skutkowalo wystarczajacym hp zeby oberwac ze 2-3 hity i sie nie poskladac i wystarczajaca stamina zeby nie pic czerwonych jak oblakany. Dalej leci samo :)))

Edit: zawsze bardzo dobrym pomyslem jest 45/10/10 + rybak z hidem i masz 45/45/10 po dniu
bleeee

Karcharot

Cytatczyli nie amsz shadowa an wiekszym pvm
a to przepraszam nie będąc na widmaku nie można się ukryć/skradać?

tak, ma nadal shadowa... moze się chować, skradać, śpiewać i tańczyć.
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

Dragart

naprawde, to sa wasze argumenty ? Przeciez bedac pieszo mzoesz zalozyc byle jaki magik ciemny i sie ukryjesz po co ladowac 2 skile ?

Guardian

Cytat: Dragart w 2013 02 14, 18:49:58
naprawde, to sa wasze argumenty ? Przeciez bedac pieszo mzoesz zalozyc byle jaki magik ciemny i sie ukryjesz po co ladowac 2 skile ?

Żeby w razie potrzeby robić to częściej niż z delayem bodajże 5min + przekraść się gdzieś dalej jak drużynie nie uda się odbić bez Twojej pomocy.

Karcharot

Widzisz Dragart... kiedys kiedys, bardzo lubiliśmy brać Reya na pvm... wiesz dlaczego? nie dość że odciągnąc mógł, to jeszcze pozbierać nas bez problemu. Dla nas te jego 200% było bardzo wartościowe :)
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

skorzak

Cytat: DzikiHL w 2013 02 14, 12:34:25
Wybór Drwalnictwa i Tworzenia łuków jako rzemiosło nie jest zły. Wydaje mi się, że da się z tego wyżyć do dalszego treningu (ale nie zarobić). Przy ścinaniu drzewa zwiedza się trochę świata, odwiedza wiele miast i zazwyczaj nie ma problemu (pomijając Yew które sobie życzy opłaty za ścinanie).

Yew pobiera opłaty za ścinkę dla tych, którzy nie są mieszkańcami... zapisując się do miasta nic nie płacisz.
,,<Lilianna> ale ja cie juz nie lubie" <- i nawzajem wszystkiego najlepszego :*
mae (gm dm 26.10.2011):
"Przeciez to tylko fabula, ktora latwo mozesz olac, skorzak. Nikt ci niczego nie zabiera, nie kaze niczego pla