Czemu nie gracie?

Zaczęty przez dawiss, 2013 02 21, 14:11:35

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ari

Asylum prosze cie to jest żałosne właśnie w ten sposób stracił ten serwer tak wielu dobrych graczy i dzięki temu jest taki a nie inny online , nie beczę ty to zasugerowałeś a skoro tak tanimi wyrażeniami operujesz to nie mam więcej co dodać i nie zniżę się do poziomu tej rozmowy sorki.

Tak znam i zawsze znałem regulamin i prosiłem o rozmowę i przemyślenie tematu a nie jak ty to uprościłeś "beczenie" nawet prosiłem o głosowanie lub rozmowę wśród ekipy , zresztą kiedyś byłi Lowell, Merlin, Unkown  i Mephisto z tymi ludźmi się dało rozmawiać.

1 wpadką na czystym koncie , błędem ok 5 minut ? zniszczyłeś 10 ? lat gry więc powodzenia życzę.

Jak mogę się pogrążać, kiedy skasowałem postać i nie zależy mi na uczestniczeniu w rozgrywce więcej na serwerze z takim podejściem do graczy ...  "Mam władzę, jestem wyrocznią Panem i władcą znajomi ok reszta w tyle "Kojarzy mi się to z moimi nowo-bogackimi klientami którzy w sposób prymitywny zachowują się właśnie w ten sposób kiedy to ludzie majętni " rozmawiają" cóż życie

On

Kara za pierwszą wpadkę na biernym makro jest taka sama dla każdego. Powiedz nam, czemu miała by być inna dla ciebie? W jaki sposób ty jesteś specjalny? Jest masa graczy, która gra tu tak samo długo jak ty.

Skoro nie beczysz Ari, to po jakiego wała tu jeszcze piszesz? Żeby nam udowodnić jak zostałeś poszkodowany przez to, że regulamin nie jest w tej kwestii elastyczny i nigdy nie był? Co chcesz osiągnąć swoją błazenadą? Mam zwyczajne wrażenie, że nie umiesz się przyznać do błędu i zwalasz wszystko na innych, próbujesz odejść z twarzą, a zwyczajnie tylko pokazujesz że nie umiesz tego zrobić.

A jedyną osobą która sobie zniszczyła 10 lat gry, jesteś ty sam. Gorzkie żale straszne, czekam na więcej :D
Informator Konwentowy - twoje informacje o konwentach w Polsce.

Wol

dokladnie, 5minut to duzo czasu. sam sonie jestes winien i bardzo dobrze ze dostales ucinke i se skasowales. Taki placz malego dzieciatka nic nie pomoze

Guardian

Cytat: Ari w 2013 03 03, 03:31:57
Asylum prosze cie to jest żałosne właśnie w ten sposób stracił ten serwer tak wielu dobrych graczy i dzięki temu jest taki a nie inny online , nie beczę ty to zasugerowałeś a skoro tak tanimi wyrażeniami operujesz to nie mam więcej co dodać i nie zniżę się do poziomu tej rozmowy sorki.

Tak znam i zawsze znałem regulamin i prosiłem o rozmowę i przemyślenie tematu a nie jak ty to uprościłeś "beczenie" nawet prosiłem o głosowanie lub rozmowę wśród ekipy , zresztą kiedyś byłi Lowell, Merlin, Unkown  i Mephisto z tymi ludźmi się dało rozmawiać.

1 wpadką na czystym koncie , błędem ok 5 minut ? zniszczyłeś 10 ? lat gry więc powodzenia życzę.

Jak mogę się pogrążać, kiedy skasowałem postać i nie zależy mi na uczestniczeniu w rozgrywce więcej na serwerze z takim podejściem do graczy ...  "Mam władzę, jestem wyrocznią Panem i władcą znajomi ok reszta w tyle "Kojarzy mi się to z moimi nowo-bogackimi klientami którzy w sposób prymitywny zachowują się właśnie w ten sposób kiedy to ludzie majętni " rozmawiają" cóż życie

Jeżeli dla Ciebie -10 stata i skill do 0 to zaprzepaszczenie 10 letniej gry na serwerze, to chyba nie mamy o czym rozmawiać. Wiele osób wpadło i wiele wróciło, bo widocznie znaleźli inne powody, dla których warto grać.

Addams

Kary za bierne makro sa faktycznie bardzo drastyczne, ale takie powinny byc. Chociaz sam stresuje sie czesto jak ide siku czy zrobic kanapke to licze sie z ryzykiem. Gralem tu jeszcze jak mialem 12 lat i od tamtej pory przelecialem baaardzo duzo serwerow a jednak wrocilem tutaj i mysle ze tu zostane. NO chyba ze strace postac bo nie zdarze wrocic z siku :P
Anger is Easy

Dragart

mozesz wylaczyc makro na 3 minuty jak robisz kanape, stracisz 3 minuty koxu, to mniej niz ucinka statow ...

mart

Cytat: Wol w 2013 03 03, 11:18:47
dokladnie, 5minut to duzo czasu. sam sonie jestes winien i bardzo dobrze ze dostales ucinke i se skasowales. Taki placz malego dzieciatka nic nie pomoze

Hmm... zawsze wydawało mi się, ze czas na odpowiedzenie na makroczek jest krótszy... a jeśli faktycznie wynosi AŻ 5 minut... powinien być skrócony.
Najstarszym i najsilniejszym uczuciem znanym ludzkości jest strach, a najstarszym i najsilniejszym rodzajem strachu jest strach przed nieznanym.

Guardian

Cytat: mart w 2013 03 09, 22:27:58
Cytat: Wol w 2013 03 03, 11:18:47

Hmm... zawsze wydawało mi się, ze czas na odpowiedzenie na makroczek jest krótszy... a jeśli faktycznie wynosi AŻ 5 minut... powinien być skrócony.

Jest krótszy, ale i tak wystarczająco długi.

GOB

ludzie ja dostalem 2 kasacje postaci, od temtej pory gram dalej, juz okolo 7 lat i ciesze sie gra. Skad tu taki placz, zal i zgrzytanie zebow o obcinke i zerowanie skili. Teraz mam 4 postacie i kazda nastepna sie szybciej koxa, taka ucinka to raj w porownaniu z perm banem(pisz kolejne podanie i czekaj na rozpatrzenie, ile koxu ucieka :))
Ekipo moze czas powrotu do kasacji postaci za bierne makro 30 sec, beda proscic o obcinke :)
bleeee