crime w samoobronie?

Zaczęty przez Eilistraee, 2011 12 13, 14:25:33

Poprzedni wątek - Następny wątek

growin

Zgadzam się z Dzikim, sam pamiętam, że jak zaczynałem to tak właśnie było. Przywoływanie ostrzy/wira dawało krima.
Cytat: Gucio w 2014 02 13, 19:37:36
"posiadanie umiejętności Anatomia oraz Taktyka uniemożliwia przemieszczanie się przy użyciu zaklęcia Recall."
Wycastowanie czaru recall i kliknięcie na zaznaczoną runę UMOŻLIWIA teleportację.

tomerro

O tym nie pomyslalem ze ostrza moga dac krima z automatu.
Pamietam swojego lame maga ktory na koniu dostal krima w chwili rzucenia spella.
Dlatego powiazalem to z atakiem na wierzcha.
Mea Culpa ;]
<Madderdin> te arabusy wszędzie się wpieprzzają
<Madderdin> dawno krucjaty nie widzieli

Beduinnn

Hmmmm dzisiaj tez dostalem status przestepcy a nie zrobilem nic takiego zeby byly podstawy ku temu ... bilem czerwone niedzwiedzie grizzly i worga przy okazji pomagajac Mlodszemu kompanowi odzyskac rzeczy... pozniej pojawil sie zlodziej i po wypytaniu go ktore go zdemaskowalo zabil mnie i tak oto mam status kryminalisty ;/ on zabil mnie jednym czarem wiec nie mialem jak mu oddac nawet. Mlodszy uciekl

Lindi

A może magol do trucia?:P Mi tak za to ciągle daje crima ;) Sosaryjska "milicja" bardzo pilnuje czym bije smoka :D
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

Aion

potwierdzam, czasami crima sie lapie - nie wiadomo za co :)
stay low move fast, kill first die last. one shot one kill not luck just skill

nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit