rozpadanie się domów

Zaczęty przez Dysiek, 2013 02 27, 14:47:26

Poprzedni wątek - Następny wątek

Svennson

Cytat: growin w 2013 03 02, 12:09:43
Na DM jeśli nie odświeżasz domku spotyka Cię kara - czym taki gracz zawinił, tego nie wiem ;)
trzeba bylo sie przejsc miedzy minoc a tk 10 lat temu
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

Evilas

Cytat: Smocza w 2013 03 10, 01:13:54
Mimo, iż jest to niezgodne z regulaminem, zwierzaki w zagrodach są regularnie wybijane przez mrocznych morderców świń i koni. Sama chętnie rozłożyłabym się na końcu świata, żeby nie musieć za każdym razem przy logowaniu zastanawiać się, czy jeszcze stoją, czy znowu ktoś sobie poprawił humor tym wyśmienitym żartem.

kiedys proponowalem, zeby traktowano plotek zagrody, jako mur, przez ktory nie da sie strzelac, taki jak w domkach, ale nie przeszlo, sam osobiscie tez nie chcialbym widziec, jak ktos mi wybija cos z zagrody, co zdarzalo sie czesto, ba, nawet magowie sie recallowali do srodka, albo trzesieniami tlukli, niestety, taka mentalnosc niektorych graczy...

co do domkow, owszem, niektorzy traca przez to, ze nie ma ich miesiac, ale to naprawde, nie powinien byc problem, ponoc przy zamrozeniu ten czas jest dluzszy, jaki? tego nie wiem, Guardian jedynie wspomnial, ze "jest" ale ile wynosi nie wiem, w kazdym razie wypada sie zamrozic, jesli to dluzszy okres, niz miesiac :)

GOB

a no to wyglada na potajemne odsysanie zlota z servera :)))

i zgodze sie ze 21 dni to stanowczo za malo, ze 3 miesiace powinno byc
bleeee

Addams

dobrze jest jak jest, niech odsysa :p
Anger is Easy

^_^

System rozpadania jest dobry i taki powinien zostać. Jak ktoś wie że nie będzie się logował dłuższy czas albo olewa odświeżanie domku bo daleko/nie ma po co iść to już jego problem. A tak przynajmniej mapa się czyści i można w różnych miejscach spokojnie się budować. Też straciłem jeden domek w tym systemie ale bywa. Jest dobrze jak jest i powinno tak zostać ;<