Skryto a peka

Zaczęty przez Thiass, 2013 04 14, 00:45:28

Poprzedni wątek - Następny wątek

Hexin

Mam możliwość i prawo Ci zabrać to co mi się przyda, a czy to zrobię zależy w głównej mierze ode mnie a po części od Ciebie. Zdaję sobie sprawę, że nie wszyscy grają tak jak ja, w każdej frakcji są ludzie, którzy brzydzą się ganianiem neutrali za sprzęt. Gdyby nie arty mógłbym śmiało twierdzić, że LoA nie ma nic z tym wspólnego i zasadniczo to inne frakcje parają się tego typu czynami. Z tego co wiem, to arty nie były wyrywane siłą nieklimatycznie. Jak ktoś nie chciał się dogadać, to jego strata, ginął ale z klimatem. Dlatego śmiem twierdzić, że problem tego tematu nie leży w naszym braku klimatu, co próbujecie przedstawić, tylko w tym że arty stały się powodem do naruszenia waszej nietykalności, jak bardzo neutralnymi byście nie byli.

W sprawie klimatu(o którym powoli dochodzę do wniosku - nie jest temat), myślę że trzeba karać tych, którzy nieustannie nękają noobów i wykazują się brakiem należytego poziomu. Wy tutaj wrzucacie wszystkich do jednego wora i wszystkich tak samo chcielibyście wyrzucić z miast, pobanować i w ogóle skasować.

chud

Cytat: Hexin w 2013 04 19, 19:29:56
Gdyby nie arty mógłbym śmiało twierdzić, że LoA nie ma nic z tym wspólnego i zasadniczo to inne frakcje parają się tego typu czynami.

Muszę przyznać, że nie dalej niż dziś próbowaliście ściągnąć podniszczoną puszkę z valorka. I tak wielki sukces, że się odezwaliście przez zaatakowaniem :), więc nie przesadzaj z tymi artami bo jeszcze Ci ktoś uwierzy.

Dragart

Hexin,. ... kazdy kto grabi neutrala bije dla sprzetu, gdyby tak nie bylo to by nie grabil ...

Pollack

Not true - ja czesto grabie w nagrode za glupote. Im wieksza - tym wiecej grabie.

Rey

Hexin i to nie jest temat non pvp kontra LOA ale gracze pvp.
Arta na oczy nie widzialem, a padalem rowniez od graczy z LOA, co mnie szczerze zdziwilo gdyz wczesniej nigdy mi sie to nie zdarzalo.
Ci co mnie znaja wiedza, ze nie naleze do soob pyskujacych i "zabijajacych emotkami"
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"

Hexin

Dragart, jest różnica między zabiciem dla arta, a biciem dla zwykłego stuffu typu demon/ognik/magiki itd.
Sprzętu mamy od groma, więc kimkolwiek jesteś chud, nie uwierzę że zabito Cie dla valora :) Ale jeśli jesteś tak odważny to podaj swój nick, podaj nick tego kto Cie bił, okoliczności ataku i na końcu co Ci napisali. Myślę, że jak to zrobisz to rozwiejesz wszelkie wątpliwości.

Zywol

skryto pewnie doczeka się kiedyś jakiegoś balansu/udupienia każdy wie ze to klasa dla frajerskiego zabijania i tyle
skoxsasz 60 60, hida i idziesz mordować. cała filozofia, najłatwiejsza klasa i najtańsza na dmie
"Jeśli wierny jest na prawdę wierny swemu bogowi to załatwi sobie asyl w mieście gdzie świątynia stoi lub będzie żył na wygnaniu, prześladowany."

Logika DM'a ;)

Evilas

Cytat: Zywol w 2013 04 20, 02:24:47
skryto pewnie doczeka się kiedyś jakiegoś balansu/udupienia każdy wie ze to klasa dla frajerskiego zabijania i tyle
skoxsasz 60 60, hida i idziesz mordować. cała filozofia, najłatwiejsza klasa i najtańsza na dmie

szkoda, ze jeszcze nie zostala skasowana, jako klasa-pomylka ;)

Raaban

Jeszcze banshee pięknie się prezentuje w szeregu "klasa pomyłka" ;)
Cytat: Nimrod w 2014 01 19, 17:19:09
Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)

chud

Cytat: Hexin w 2013 04 20, 00:11:10
Sprzętu mamy od groma, więc kimkolwiek jesteś chud, nie uwierzę że zabito Cie dla valora :) Ale jeśli jesteś tak odważny to podaj swój nick, podaj nick tego kto Cie bił, okoliczności ataku i na końcu co Ci napisali. Myślę, że jak to zrobisz to rozwiejesz wszelkie wątpliwości.

Dobra, skoro wywołujesz mnie do tablicy to proszę :).
- Nie irytuje mnie, że jestem napadany w lesie.
- Nie mam problemu z rynsztokowymi zagaduchami (każdy może odgrywać rynsztokową postać) - wolny shard.
- Wszystko było zgodnie z regulaminem.
Jedyne co mnie Hexin irytuje to hipokryzja i kłamanie uprawiane na forum jacy to ą i ę nie jesteście.
I nie, nie padłem w tym valorycie na magikach do siły i dexa :).
Zapytaj Hektora i 1 z waszych wiernych w gildii co wozi sie na biało - pamięci do imion niestety idealnej nie mam.
Skończmy proszę uprawiać śmieszny pr i piszmy zgodnie z prawdą.

Pozdrawiam

P.S. Na szczęście nadal jestem mile zaskakiwany rozsądkiem przez kilka osób z różnych frakcji - w tym i z Waszej.

shyna

Ogolnie chud Twoja postac nie jest neutralna, stajesz w obronie delucji i wykonujesz ich rozkazy wiec nie wiem o jakiej neutralności piszesz :)

chud

To wymien mi kiedy :D (pomijajac wbicie sie w 2 skryto loa 3 minuty po tej akcji)?? Bo ja sobie patrzac kilka lat wstecz na tej postaci nic nie przypominam.
Juz zupelnie pomijam fakt, ze postac walczaca mam zupelnie inna.
A i ostatnie juz - jakbym mial postac walczaca to byscie nie udawali napadu wczesniej ;)

Zywol

odczepcie się od chuda, powinny lecieć jaile za pk takich osób i tyle. ostatnio nie będę pisał kto, ale zabił jednego REDA z minoc i dostał 96h ;)
tak samo macie swoich "graczy" w mieście, no ale są równi i równiejsi.
zdaje sobie ze rpg przed killem skryto może być trudne no ale i tak ta klasa to żeniła ;)

dziki specjalnie to zaznaczyłem, aby ukazać sytuacje jak jedna frakcja dostaje jaile a inna nie
"Jeśli wierny jest na prawdę wierny swemu bogowi to załatwi sobie asyl w mieście gdzie świątynia stoi lub będzie żył na wygnaniu, prześladowany."

Logika DM'a ;)

DzikiHL

Zabijanie REDA podlega tym samym zasadom co zabijanie BLUE.
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Hexin

zywol, rozumiem ze zjadles wszystkie rozumy i wiesz najlepiej ale pozwól, że przedstawie Ci pewien prosty fakt, mogę?
Osoba, o której mówisz dostała 96, bo zabiła nooba non-pvp zupełnie bez słowa, zniszczyła i odbiegła. Porównujesz to do bicia kogoś kto jest postacią pvp i trzyma z Wami? W takim razie to nie mnie chud powinien wskazywać palcem jako hipokrytę :)