Skryto a peka

Zaczęty przez Thiass, 2013 04 14, 00:45:28

Poprzedni wątek - Następny wątek

HurDur

Hexin, zapominasz o drobnym szczególe. To że ktoś ma jedną czy dwie postacie pvp, nie robi z całego jego konta pvp. Wam oczywiście można tłuc do łba w różny sposób, ale wasze wrodzone skłonności "do***e mu, bo na innej postaci, zupełnie nie związanej z tą postacią, walczy z nami pvp" wygrywają. Zresztą, wy potraficie kogoś zabić, bo ktoś z wrogiej frakcji ma epxa z jego imeniem i nazwiskiem. Zapomniałem, że według was to każdy jest pvp, tylko o tym jeszcze nie wie. Powód żeby lać zawsze się znajdzie.

Pollack

Hexin... lapy opadaja. Kto jest u chuda postacia pvp? Ktory to juz raz konfabulujesz w tym watku? Najpierw napisales ze wywalono LoA z Minoc mechanika lub tez mechanicznie wybito wam straz. Napisalem Ci jak to to zrobiono - fabularnie w 1 + wojna byla z waszej strony w 2. Bo nie wiedziales - a pisales. Potem napisales, ze LoA sie nie schyla po nic ponizej arta & nie atakuje neutrali wcale. No to dostales newsem od chuda odnosnie tego ze Ennurowi jednak sie plyta z valora czasem przyda. To teraz bedziesz pisal ze ta postac jest pvp? No teraz juz pewnie jest skoro ja zaatakowaliscie...:) Serio - nie uzywaj slowa hipokryzja i kup duzo popiolu.

Zywol

hexin słonce chud nie był ani razu na pvp z nami a już go podpinasz pod flage pvp, bo jest z del? o to mi właśnie chodzi, loa to banda lowelasów którzy widza tylko jedna stronę ;)
wali mnie to w sumie, ale proszę Cię czasem mógłbyś trochę bardziej globalnie na niektóre rzeczy spoglądać ;)
del=zabić?
tak samo minoc=zabić dla chaosu, za samo zapisanie do miasta i przekonaj mnie aby tak nie było
"Jeśli wierny jest na prawdę wierny swemu bogowi to załatwi sobie asyl w mieście gdzie świątynia stoi lub będzie żył na wygnaniu, prześladowany."

Logika DM'a ;)

chud

Podsumowując - wróćmy do tematu skryto :)
Nikt nie zginął :), flagi mnie już teraz absolutnie walą, po prostu Hexin odpisuj do rzeczy bez zbędnego PR-u.
I tak Was wszystkich teraz kochom :D.

MojoJojo

Nie zrozumialem tematu!!!! xD  Ale sie postaram !

1.Kiedys bylo lepiej niz teraz. ZGADZAM SIE ! Fragowalo sie nawet za zelazo !!!
2.Redzi sie nie pier...lili jak matka z łobuzem widzac cokolwiek , delikwent wracal do miasta duchem :D
3.W 2 punkcie widnieje powod dlaczego byl podzial tylko na red i order , bo redzi ciosali, i ludzie musieli sie trzymac razem.
4.Zyzio -non-pvp zabiora pomost, a ci zawistni im spala miasto xD (Bylo by spoko , nie bylo by miast, i byl by klimat).
5.W kopalniach bylo tak " tri + sciana +ostrza/demon" pamietacie? PAMIETAMY! ;(  <-------- niby odstepstwo od tematu , ale sentyment pozostaje ;)
6.NAJWIEKSZA ZBRODNIA NA TYM SERWERZE ? BANY DLA "PKerow" DAAAWNO TEMU . (poprzewracalo sie w dupach wiekszosci , ksiestwa , panstwa miasta , sami tymi zmianami wymusiliscie istnienie gildii walczacych, pk-torow, przekretow , cwaniakow(Do ktorych rowniez was zaliczam;p  ) , bo nie ma ukierunkowania dla postaci walczacych pod katem obierania sobie celu podczas wojaczki, a wczesniej bylo to proste i klarowne , red walil co sie ruszalo , a blue/crim walil reda/crima.
7.Powinno wiecej osob pisac w tym temacie, a w szczegolnosci postacie majace do 60 lat w grze :D oni wiedza ze kiedys bylo lepiej xD
"Daj człowiekowi rybę , a będzie najedzony jeden dzień.
Daj człowiekowi wędkę , a będzie najedzony latami.
Daj człowiekowi religię , a umrze z głodu modląc się o rybę."
Cytat: Raaban w 2013 04 09, 10:31:47
Shard LoA.
Yew + Minoc.

Zyzio

Cytat: MojoJojo w 2013 04 22, 17:20:27
-non-pvp zabiora pomost, a ci zawistni im spala miasto xD (Bylo by spoko , nie bylo by miast, i byl by klimat).

Ta, bo spalenie miasta to wysilek rowny  jednej emocie, pieciu fioletom i dwom wiazkom chrustu :) Ale w sumie - czemu nie?
***<Kap^^> kto nie gral w uo ten nie zna zycia***
KANDYDACI NA DROWA:
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,18495.msg306994.html

dhagt

Nawiązując do głównego tematu topiku - wpis regulaminowy z dnia 13.04 odniósł skutek. My mamy mniej roboty, a gracze (skryto) więcej klimacą.

Na koniec -  gmi mają szerszą perspektywę jeśli chodzi o funkcjonowanie Dma ( co jest logiczne dla większości graczy), dlatego robimy takie zmiany a nie inne. Zmiany te mają na celu poprawę wielu aspektów gry.
Dlatego też naprawdę więcej zaufania do ekipy a mniej żalów, pretensji itp. Natomiast pytać sensownie zawsze warto.
[22:40] <Tin> kappa to dzieci maego
[22:40] <Tin> moim zdaniem
[22:40] <Tin> ten loch odzwierciedla jego charakter