Problem z Mircem

Zaczęty przez Addams, 2013 04 21, 15:45:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

Addams

Czesto zdarza mi sie ze mirc mi sie nie wlaczy gdyz karza mi sie rejestrowac za kase. Jest jakis sposob zeby to ominąć? ponowna instalacja nie pomaga ;/
Anger is Easy

Bonne

proponuję wywalić pliki dot mirca z rejestru - musisz być pewni, że wywalasz odpowiednie pliki inaczej możesz sobie narobić sporych problemów z systemem.

mae

Cytat: Bonne w 2013 04 21, 16:02:44
proponuję wywalić pliki dot mirca z rejestru - musisz być pewni, że wywalasz odpowiednie pliki inaczej możesz sobie narobić sporych problemów z systemem.
Nie kradnij.

Musisz zaplacic albo uzywac wolnego oprogramowania, np. XChat: http://xchat.org/

Tinerot

Nawet Opera ma wbudowanego klienta ircowego. Jest sporo alternatyw.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Guardian

Cytat: Tinerot w 2013 04 21, 16:54:36
Nawet Opera ma wbudowanego klienta ircowego. Jest sporo alternatyw.

Polecam. Co prawda nie ma archiwum (albo nie dotarłem do tego), ale korzystam od kiedy tylko skończyła mi się trialowa wersja mirca.

DzikiHL

Firefox też taki posiada. Można też ogółem bezpośrednio przez stronę DarkMysta.
http://www.darkmyst.org/?page=webchat
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Snibril666

Addams

Dziki a gdzie w Firefox takie cus jest?
Anger is Easy

ethanoll

Sprawdź dodatek Chatzilla.
Oficjalny kanał irc Księstwa Ocllo: #bp

Abelson

Przyznam ze sam mam ten kłopot , a te alternatywy które podajecie nie bardzo mi pasują . Co ciekawe wczoraj przez chwile też pojawiał mi się ten "exit" podczas wejscia ..ale pod wieczór normalnie wlazłem :/ dziś znowu mam to samo :) Bonne mogłabyś na PW mi napisac o jakie dokłądnie chodzi ? :d Nie używam mozilli ani opery ..jade na chromie i nikt mnie nie namówi do zmiany :(

Rizz

Agnesss

tez miałam z tym problem, zainstalowalam program ktory dostalam na maila  wlaczam go przed logowaniem na mirca i dziala bez problemu

kwiatek

znalazłem kiedyś coś takiego, może się komuś przydać

name: anynamedoyouwant // Serial: 12613-1251879   

PS: in name put any name do you want.         

Abelson

crack , których w necie sporo ..też robi robote :) ja poradziłem sobie w ten sposób  :-X

Dusiek

Cytat: Abelson w 2013 07 09, 14:20:15
crack , których w necie sporo ..też robi robote :) ja poradziłem sobie w ten sposób  :-X
Gdzie przy okazji akurat w przypadku Mirca ściąga się wiele różnego typy robaków, sprawdź sobie lepiej sprzęt :-p