lagi

Zaczęty przez Hektor, 2013 04 28, 18:03:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

droida

to jest wina łącza..

KarlaK

Sprawdzalem przeciez polaczenie podobny, programem (screeny sa gdzies na poprzednich stronach), na pierwszy rzut oka wszystko smiga ladnie, zero utraconych pakietow. Oczywiscie nie mowie, ze to jest wina serwera, bo wiem, ze tak nie jest. Poprostu stwierdzam, ze lagi dla pewnej grupy uzytkownikow wystepuja. Jezeli zlapia mnie jeszcze raz te lagi to wtedy postaram sie wylapac na ktorym przeskoku jest problem - trafilem dzisiaj tez na informacje o problemach na laczach Tepsy, wiec moze to jest faktycznie chwilowe...

jablo

Karlak, podaj mi na prv przybliżoną swoja lokalizację.  Tz. województwo, miasto, ew,. jeżeli możesz ulica. Postaram się coś ustalić czy są jakieś utrudnienia na łączach czy centralach.

AsYlum

Cytat: KarlaK w 2013 05 21, 20:01:27
Sprawdzalem przeciez polaczenie podobny, programem (screeny sa gdzies na poprzednich stronach), na pierwszy rzut oka wszystko smiga ladnie, zero utraconych pakietow. Oczywiscie nie mowie, ze to jest wina serwera, bo wiem, ze tak nie jest. Poprostu stwierdzam, ze lagi dla pewnej grupy uzytkownikow wystepuja. Jezeli zlapia mnie jeszcze raz te lagi to wtedy postaram sie wylapac na ktorym przeskoku jest problem - trafilem dzisiaj tez na informacje o problemach na laczach Tepsy, wiec moze to jest faktycznie chwilowe...
Taak tylko serwer zmienił dostawcę w międzyczasie :P A podane adresy były do testu i mogą się różnić od obecnych wyników. Twoje poprzednie screeny są nic nie warte :D
<uninitialized object>

KarlaK

A widzisz... bylem swiecie przekonany, ze ktorys z wczesniejszych IP to nasz obecny serwer, nie sprawdzilem tego :P Tak czy siak, mam nadzieje, ze to tylko chwilowe :)