Czy odzyskamy swoje stracone domki?

Zaczęty przez qtu, 2013 07 01, 01:36:33

Poprzedni wątek - Następny wątek

Abelson

Cytat: Hexin w 2013 07 09, 10:30:23
Cytat: qtu w 2013 07 08, 12:08:28
Tu znajdował się niekulturalny post - DzikiHL
Napisz na PW co miałeś mądrego do przekazania pysiu :*

Co do tematu domków, mam pytanie. Gdyby ktoś zrobił ciekawe projekty domków, to ekipa jest skłonna je wprowadzić? Jeśli tak, to projekty w UOHE są akceptowalne?

z własnego doświadczenia wiem że nie :D chyba że coś się zmieniło ;)

naturel

ja również chciałbym się z wami podzielić moim bólem i cierpieniem...

Przedwczoraj zdechł mój ukochany żuk gnojarz którego hodowałem w słoiku na parapecie od trzech dni... Czy gdybym zrobił grafikę pomnika żuczka gnojarza to istnieje możliwość wprowadzenia go na serwer aby odzyskać chociaż wartość sentymentalną do tego ukochanego stworzonka? :<

A tak na serio to przestańcie się mazać. Sam miałem 2 czy nawet 3 razy całkowity WIPE (razem z bankiem) przez niecałe 10 lat gry tutaj i trudno. Człowiekowi trochę żal że coś stracił ale to tylko gra, wirtualna rzeczywistość.

Mało tego, mój wipe był spowodowany błędem maszyny lub skryptera który zmieniał emulator na nowszego POLa. Jakoś nikt mi nie oddał ani artów ani gp ani domku ani jakichkolwiek przedmiotów a przywrócenie banku z backupa to chyba mniej roboty niż przywrócenie domku ze wszystkimi przedmiotami.

Taka od zawsze była polityka dmki - Za rzeczy pozostawione w szatni... tfu, na serwerze, NIE ODPOWIADAMY.

Zamiast tracić czas na posty z żalem zajęlibyście się odpracowywaniem straty i klimaceniem artów :) A myślę że gdyby ktoś mocno chciał to dałby radę znaleźć gdzieś w świecie starego mędrca który potrafi przenosić się w wymiarach i za drobną opłatą tudzież odnalezieniem zwłok jego zdechłej myszki skoczyłby we wszechświat aby wrocić z waszymi rodowymi insygniami czy też kurzą łapką.
Cytat: TinerotMoja sugestia: Znajdź sobie pracę, hobby albo dziewczynę.
Dobrze szefie! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
BUT! The main award goes toooo...... :
Cytat[20:23] <Fel> TY chyba zyjesz w swiecie ultimy