Kukla

Zaczęty przez vorth, 2013 07 15, 10:12:37

Poprzedni wątek - Następny wątek

Abelson

i nikt go nie zmusza do walenia w kukłe...jak powiedzial Fel moze isc od razu w teren...albo niech idzie zrywać marchewkę ;)

Siudi

Albo... 50% bojówki na start  ;D No co? Też jakaś opcja ;)

vorth

Od razu w teren sie nie da, przy 33% bojowki i skorzanej zbroi od npca ostrza trafiaja czesto, gesto i laduja bomby za 1/4 hp.

tomerro

Mnie nie interesuja sprawy mlodych.
Ale jezeliby ktos chcial znac moje zdanie w tych sprawach to niech sie dowie ze wraz z tymi graczami ktorzy skoksali cos z palca po 0,1 dziennie uwazam sie za elitarnego pr0/mastah playera.
A inni - tu nazywani mlodymi - niech sobie maja 60 stata/bojowki przy 1 logowaniu,niech maja 9/9/2 po tygodniu.
Coz mnie to interesuje?
Nic.
Bo ja swoje zrobilem ;]
Co prawda nie "przeszedlem uo" ale i tak jestem dumny z tego co w niej zrobilem ;]
<Madderdin> te arabusy wszędzie się wpieprzzają
<Madderdin> dawno krucjaty nie widzieli

Antheramis

Jaki młody (nowy) gracz od razu wyskakuje w las? pierw zapoznaje sie z mechaniką servera stara sie zarobic na jakims rzemiośle i dopiero heja. Stary wyjadacz dostanie stuf od kolegow i płacze że musi 2h koxać na manekinie...

bylem w dungu dla mlodych w jakiejs smieszcznej czarnej expowce  co mi sie rozpadla w polowie powerhour. Miałem 33 bojowki i spokojnie sobie dalem rade swoim sec. Cepy po 1/4 hp? chyba miales 10-20 str w takim razie ;]

tak jak ktoś napisał wcześniej. Zrównać kox takty i bojowki i to wystarczy ale i bez tego da sie grac.

Prorok: nie znam skila na który trzeba poświecic kilka godzin by skoxac 0,1 :) Chyba że oswajanie ale nawet głupi bard przy 9x wypada bardzo ładnie 16-17 min na ph.
Cytat: Robintonpod żadnym pozorem nie ruszać nic! bo zepsujecie coś co jest fajne

swider

"Bardzo ładnie" :D

Kox_Rox

Cóż. Dla jednego 35 minut na 0.1 skilla to jest bardzo ładnie. Inny ma godzinkę dziennie, i wbije to w kilka miesięcy. :)
Cytatchociaz sa osoby ktore nawet tepe wcisanie kalwisza potrafia zmienic w cos naprawde ekstra...