Uo nie działa

Zaczęty przez Gronmar, 2013 07 20, 13:21:24

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gronmar

Witam. ostatnio postanowiłem wrócić do czynnej gry. Niestety nie działa mi ultima. Skopiowałem pliki ( miałem zapisane na cd ) odpaliłem clienta i nic nie łączy się. Ponowne podejście z razorem skończyło się tak samo. Postanowiłem pobrać uo od nowa, zainstalowałem też pliki z www. Sukces zadziałało, niestety szybko uśmiech zniknął. W momencie gdy  pojawiłem się w swoim domku uo zwariowało pokazywało coś co przypominało sygnał kontrolny w tv. Zmieniałem clienta, testowałem razora, patchowałem uo Nic nie pomagało. Kolejne próby dawały ten sam efekt. Uo przestawało jakkolwiek działać . Niezależnie czy na razorze czy normalnym cliencie. W chwili obecnej zawiesza się  po podaniu hasła, a po kilku sekundach twierdzi że nie mam internetu. Interweniowałem u admina mojej sieci ( kiedyś miałem taki przypadek. polokował porty czy coś) admin stwierdził że all jest ok. Brak mi pomysłów co jeszcze mogę zrobić. Za wszelką pomoc dziękuję.

DzikiHL

Czy Twoje UO nie jest przypadkiem ustawione na fullscreen? W tym wypadku, czy Twój monitor jest w stanie znieść tak niską rozdzielczość i odświeżanie?
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Felixor

zapraszam na irca
napisz do mnie to postaram sie pomoc ;)
"Nie będzie miał nigdy prawdziwych przyjaciół ten, kto nie lęka się robić sobie wrogów."
"Na imię mi "Legion", bo nas jest wielu."

Gronmar

Dziki ten sam pc co zawsze.  Co do irca chetnie jak bede w domu

ubee

tez mam problem po spaczowaniu stoi mi na veryfie, wie ktos o co chodzi ?

DzikiHL

Mi zazwyczaj pomaga wtedy razor i inny client UO
Edit: może to rozpiszę
http://half-life.elsat.net.pl/uo/
ściągamy i instalujemy: razor_latest.exe
ściągamy i wsadzamy w katalog z grą: client_razor.exe
Uruchamiamy zainstalowanego razora i ustawiamy mu początkowe opcje tak jak tu: http://half-life.elsat.net.pl/uo/razor-settings.jpg ( pomijając błędne IP ).
Powinno działać bez stania na veryfie.
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Gronmar

U mnie niestety to nie pomaga