Mlode Smoki

Zaczęty przez Darod, 2013 07 29, 20:02:13

Poprzedni wątek - Następny wątek

Darod

1. Czy można sterować każdym rodzajem młodego smoka? (kamienny, czarny, zielony, śnieżny, czerwony)
2.Czy coś zostało zmienione w slotach młodych smoków lub ich sile, bo z opisu na stronie to wygląda to owiele trudniej niż oswojenie panera który jest tak naprawdę silniejszy.
3.Czy można kontrolować 2 młode smoki jeżeli ich liczba slotów to 9 a dobry tamer posiada tych slotów 18?

shyna

1. TAK
2. NIE (chyba)
3. TAK

EDIT:

:(((((

mae

1. Nie (kamiennym nie mozna)
2. Nie (ale opis na stronie moze byc nieaktualny, nie czytalem go)
3. Tak

Tak btw.:  pancer nie jest silniejszy niz mlody zielony smok.

Akira

tak teraz patrze... troszke smieszne wydaje sie, ze wchodza zmiany, ktore byly proponowane 3 lata temu i bylo kategoryczne nie a teraz jednak tak :) no ale coz ;)

Tinerot

W którym miejscu było kategoryczne nie dosiadaniu młodych smoków i co w tym śmiesznego?
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Kox_Rox

Ja akurat przez cały ten czas widziałem dosiadanie młodych smoków pod "Do przemyślenia".

Piszesz tylko po to żeby się poczepiać?
Cytatchociaz sa osoby ktore nawet tepe wcisanie kalwisza potrafia zmienic w cos naprawde ekstra...

Abelson

Nawet jeśli ..to nie widze w tym nic śmiesznego. Pozostaje się tylko cieszyć, że pojawiają się ciekawe zmiany tydzień w tydzień.
Ale wiadomo zawsze sie znajdzie ktoś komu nie pasuje :]

Raaban

Przecież to tylko ajon :>>>>

Jak dla mnie to najlepsza zmiana od kiedy tu gram :) Jestem wręcz pod wrażeniem dla Tina że zrobił coś takiego. Dzięki takim zmianom chcę się grać! Byłem sceptykiem co do nowej ekipy itp. Tak jak fabulanci dalej przysypiają, tak ekipa skrypterska robi kawał dobrej roboty ;*

DZIEKS CHLOPACZKI :*
Cytat: Nimrod w 2014 01 19, 17:19:09
Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)

Evilas

ja tam nawet na fabulantow nie narzekam, sporo ingerencji od gory spotkalo zarowno mnie jak i osoby z ktorymi gram, oby tak dalej ;)

p.s. smoczki tez fajna zmiana, chociaz mnie nie dotyczy ;)

Darod

Cytat: Raaban w 2013 07 30, 13:14:23
Przecież to tylko ajon :>>>>

Jak dla mnie to najlepsza zmiana od kiedy tu gram :) Jestem wręcz pod wrażeniem dla Tina że zrobił coś takiego. Dzięki takim zmianom chcę się grać! Byłem sceptykiem co do nowej ekipy itp. Tak jak fabulanci dalej przysypiają, tak ekipa skrypterska robi kawał dobrej roboty ;*

DZIEKS CHLOPACZKI :*
Nie przysypiają po tylu latach gry dostałem znów ciekawego questa, a tak nic się nie działo.
by Mae. nie wiedziałem że można tamować zielone młode smoki thx za info  ;)

SiS

Ręcznie pliki zaktualizowane, przez Vinu również - a grafiki ujeżdzania małych smoków nie mam :(
Jak naprawic?

mae

Szczerze to sam mialem z tym problem. Nie wiem, czy nie pomoglo mi odpalenie verdata patchera. O ile on w ogole cos robi.
Mam tez wrazenie, ze teraz client wypierdziela sie czesciej.

SiS

Hym... Trochę posiedziałem pobawiłem się... I.. O_o nie wiem czy to możliwe alee...
Zadziałało w momencie gdy wrzuciłem clienta z strony i odpaliłem przez niego grę. Zaraz potem gdy podmieniłem ponownie clienta i użyłem razora na smoku już również jezdzilem...

Takze dziala. Pzdrawiam

^_^

To teraz czekać na możliwość ujeżdżania wyverny ;<

Evilas

Cytat: ^_^ w 2013 08 12, 22:30:44
To teraz czekać na możliwość ujeżdżania wyverny ;<

ja juz czekam na pajaki jak na cl:r ^^