Walka - seria pytań

Zaczęty przez Turan, 2013 09 11, 10:26:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Antheramis

Ktoś kiedyś napisał. Ultima bez koxu jest jak sex bez orgazmu :)
Cytat: Robintonpod żadnym pozorem nie ruszać nic! bo zepsujecie coś co jest fajne

Turan

Dziekuje za odpowiedzi!

Kam

Turan, skoxanie 7/7 zajmie Ci miesiac, przy zalozeniu ze bedziesz koxal 3h dziennie, biorac pod uwage,ze przy 7/7 jestes w zgranej druzynine duzo zabic, to nie tak duzo ;]
mors vincet omnia

Kox_Rox

7/7 to moja postać nie widziała w życiu.. :D
Cytatchociaz sa osoby ktore nawet tepe wcisanie kalwisza potrafia zmienic w cos naprawde ekstra...

Rudus

Prawda jest taka ze nawet postac 6/6 (ktora robi sie stosunkowo szybko bo gain do poziomu 60 jest przyspieszony) moze aktywnie pomagac i dzialac w wiekszej grupie. Grunt to znalezc sobie fajnych ludzi do gry i chodzic razem na coraz silniejsze mobki. Troche koxu troche zabawy.
Ethanoll o ocllo
Cytathrabstwem jest od kurnika po brzozowy zagajnik, księstwem od sterty gnojówki po grządki z warzywami, a latyfundia od stodoły do jeziorka są dziedziną jego lordowskiej mości.(...)

tomerro

Ilez mozna koksac? Ultima to ciagly kox.
Pewnie by mi sie znudzila po dwoch tygodniach bycia mastahem.
Gram krocej niz inni bo tylko 9 lat :D
<Madderdin> te arabusy wszędzie się wpieprzzają
<Madderdin> dawno krucjaty nie widzieli

Evilas

Cytat: DzikiHL w 2013 09 11, 17:52:06
Z resztą nikt nie powiedział, że masz od razu iść na smoki, wyrmy, demony i inne pomioty. Jestem zdania, że wyprawa nawet na żywiołaka krwi dla grupy młodych postaci powinna być wyzwaniem, przygodą i ogromną frajdą.

to bardzo madre slowa, ja takze chcialem zaczynac od demonow, smokow, wielkich mocarnych czarnych liczow... ale duzo frajdy juz dawalo pokonywanie szkieleta, jak padl szkielet, to bralo sie za pustynnych pelzaczy, z czasem walczylem z coraz mocniejszymi stworami, to samo wpajam moim podwladnym, powoli oswajam ich ze swiatem, nie rzucajac w paszcze czegos mocnego, czasem im pokaze ale zachowujac odpowiedni poziom bezpieczenstwa :) nie staraj sie za szybko zrobic staty, 6/6 spokojnie wystarczy Ci na wiekszosc pvm ktorego oczekujesz :) to dobre statystyki do walki ze smokiem, jesli znajdziesz sobie pomocniczego maga oraz barda... a o to nie trudno, wystarczy sie rozejrzec po swiecie... odkrywaj swiat UO powoli, masz malo czasu? to nie spiesz sie, pospiech prowadzi do zguby... brawury, ktora konczy sie odbijaniem sprzetu przez dluzszy czas, a czasami niemoznosci odbicia go, gdyz przeciwnik jest mimo wszystko za silny :) raz jeszcze polecam rozkoszowanie sie gra, nie chce sie koksac, to eksploracja swiata... jest wiele ladnych zakatkow, duzo tajemnic, ktore mozna odkryc... pozdrawiam i polecam nasz serwerek ;)