Blessy magowskie

Zaczęty przez sin, 2014 01 30, 23:33:12

Poprzedni wątek - Następny wątek

sin

Co wplywa na:
- Blessa trzeciego poziom z magery (Rel Sanct),
- Pojedynczych blessow drugiego poziomu z magery (Uus mani/Ex Uus/Uus Wis),
- Prot i prot masowy z magery,
- Blesso-prot z podklas?
Great things are possible when one man's wisdom and an hour's effort are combined.
A sound offense has the power of roaring water, it fills every hole in an opponent's defenses.

Bazyli

1 - skill
2 - int
3 - skill/int
4 - skill/int
CytatQuot capita, tot sensus...

Wol

a na rel sancta nie wplywa czasem int tez?

Bazyli

juz nie... odkad wzmocnili sile pojedynczych blessow to rel sanct zalezy tylko od skilla i mag z 30 inta i 100 skilla wrzuci takiego samego jak mag z 100 skilla i 80 inta

sin

Dzieki Bazyli. Ale w takim razie dalej - czy blessy pojedynce/prot maja takie same widelki co blessoprot podklasy na tym samym poziomie inta?
Great things are possible when one man's wisdom and an hour's effort are combined.
A sound offense has the power of roaring water, it fills every hole in an opponent's defenses.

Bazyli

nie... blessy podklas maja inny modyfikator

sin

Dobra, to zapytam wprost. Ktore blessy sa najlepsze dla maga z wysokim intem (90+) z magikami i bez?

Jasmine

pojedyncze blessy maga.

Kusznik

Na Rel Sanct raczej wplywa INT.
Przyklad obecnie mam go malo i sam sobie rzucam za 20
Inny mag rzucil na mnie o wiele wiecej punkcikow

Jasmine

Cytat: Kusznik w 2014 01 31, 13:50:11
Na Rel Sanct raczej wplywa INT.
Przyklad obecnie mam go malo i sam sobie rzucam za 20
Inny mag rzucil na mnie o wiele wiecej punkcikow

a masz 100 evala i magery? bo ja magiem przy 50 inta i 75 mam taki sam bless z rel sanct.

Kusznik

czyli jaki? 24 czy 35? bo takiego za 35 oczek odstalem, a moze to byl czar pojenynczy

Ared

Cytat: Kusznik w 2014 01 31, 14:21:34
czyli jaki? 24 czy 35? bo takiego za 35 oczek odstalem, a moze to byl czar pojenynczy
jak za 35 dostałeś to pojedyńcze Ci wrzucał :)

Kusznik

bo to jak to sie pisze mea culpa

Bazyli

sin: przy inci 90+ blessy pojedyncze z pewnoscia, ale prot chyba klasowy wchodzi lepszy :)

growin

jakie skille wpływają na prota? eval?
Cytat: Gucio w 2014 02 13, 19:37:36
"posiadanie umiejętności Anatomia oraz Taktyka uniemożliwia przemieszczanie się przy użyciu zaklęcia Recall."
Wycastowanie czaru recall i kliknięcie na zaznaczoną runę UMOŻLIWIA teleportację.