zmiana w taktyce

Zaczęty przez zethaiks, 2014 02 23, 07:08:54

Poprzedni wątek - Następny wątek

zethaiks

no teraz jasne tylko w pierwszej postaci tak jak bylo napisane to troche inaczej dalo sie wywnioskowac. mozna zamknac bo tylko zamet sie robi :D

pavvo

To jeszcze jedno pytanie, które nie padło. Czy łucznik posiadający drugą bojówkę zamiast taktyki nadal ma osłabioną celność?

sin

Great things are possible when one man's wisdom and an hour's effort are combined.
A sound offense has the power of roaring water, it fills every hole in an opponent's defenses.

Guardian

Cytat: Ropuch w 2014 02 23, 13:04:27
Przecież to jest jasne: chodzi o wojownika hybrydowego (z łucznictwem). Wiernemu, berkowi itp. dalej opłaca się mieć taktykę :f

Za dużo wymagasz od ludzi. Nie każdy czyta dokładnie to o czym pisze zanim doda coś od siebie.

zethaiks

Guardian nie chodzi o czytanie ludzi tylko news w pierwszej wersji wygladal nastepujaco

Taktyka :W przypadku posiadania dwóch umiejętności bojowych (w tym łucznictwa), wyższa umiejętność zastępuje
taktykę.

i dlatego sa tego typu pytania. Ale jak widac lepiej wlasnie nie przeczytac dokladnie (nie dopytac) o co chodzilo tylko dodac cos od siebie.

Guardian

Cytat: zethaiks w 2014 02 23, 14:26:01
Guardian nie chodzi o czytanie ludzi tylko news w pierwszej wersji wygladal nastepujaco

Taktyka :W przypadku posiadania dwóch umiejętności bojowych (w tym łucznictwa), wyższa umiejętność zastępuje
taktykę.

i dlatego sa tego typu pytania. Ale jak widac lepiej wlasnie nie przeczytac dokladnie (nie dopytac) o co chodzilo tylko dodac cos od siebie.

Wiem, wiem. Tylko skąd następne pytania już po updacie newsa? :)

zethaiks

no tego nie wiem dlatego prosilem o zamkniecie ;)