Zapominanie skilla rzemieślniczego a tajniki.

Zaczęty przez Don Kokosso, 2014 03 02, 12:38:33

Poprzedni wątek - Następny wątek

Don Kokosso

Witam serdecznie.

Mam pytanie odnośnie zapominania skilla rzemieślniczego. Jeślli zostawimy sobie 1 % danego skilla nie znikną nam tajniki, lub do jakiej wartości można zapomnieć dany skill tak by nie stracić poznanych tajników ?

Pozdrawiam
Manchester United jest jak Rolling Stonesi, świetni, ale zawsze pozostaną w cieniu zespołu z Liverpoolu.

Tinerot

Gdzie jest napisane, że tajniki są zapominane razem z umiejętnością? Nie mogę się dokopać.

Według mnie nie są.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Karcharot

Nie wiem gdzie przeczytał, ale wielokrotnie tez słyszałem taką informację via irc i to od ekipantów.
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

Prorokpl

Ja też tak słyszałem. Ale pewnie nikt nie chce tego potwierdzić na własnej skórze.

droida

ja dziś spróbuję zrobić butelki w takim razie, kiedyś miałam alchemię i miałam też tajniki szklarstwa, teraz znów koxam alchę od początku, jeśli się uda tzn że  tajniki zostają ;)

----
chyba jednak mam za mało skilla bo dopiero 56%, zatem sprawdzę za kilka dni ;)

Zathaniel

Cytat: droida w 2014 03 03, 15:03:15
chyba jednak mam za mało skilla bo dopiero 56%, zatem sprawdzę za kilka dni ;)

Obecnie butelki robi się od 90%.

Wydawało mi się że chodzi o mniej popularne tajniki (te z dropu), jak na przykład kule armatnie czy mroczne lustro.

Cytat: Tinerot w 2014 03 03, 14:14:36
Gdzie jest napisane, że tajniki są zapominane razem z umiejętnością? Nie mogę się dokopać.

No jak to gdzie? Jak już to w kodziałce/danych :D Obstawiam pliki z postaciami (zakładam że każda postać osobno przechowuje informacje o tajnikach/językach). Druga sprawa czy jakaś metoda zerująca się do tego odwołuje.
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

Tinerot

Hehehe, technicznie to ja sobie poradze. Myslalem, ze gdzieś na stronie albo forum znalezliscie.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Raaban

Cytat: Nimrod w 2014 01 19, 17:19:09
Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)

Don Kokosso

A pozostawienie 1 % skilla uchroni nas przed utratą tajników ?
Manchester United jest jak Rolling Stonesi, świetni, ale zawsze pozostaną w cieniu zespołu z Liverpoolu.

Addams

Tajniki nie znikaja, wiem bo robilem alchemie 2x i tajniki na lustro mi zostaly
Anger is Easy