alchemia i wielka zagadka, przynajmniej dla mnie

Zaczęty przez whitteman, 2014 03 06, 22:25:40

Poprzedni wątek - Następny wątek

whitteman

witam mam problem a wlasciwie pytanie bo jak wiemy wyjatkowe mikstury robimy od 90 % od 95 sa juz podpisane jako wyjatkowe i zrobione przez tego i tego ALE robie duze ilosci malej zielonej i jak do tej pory nigdy mi sie nie udalo expowej zrobic czy to jest blad czy tak to ma wygladac chcialbym wiedziec bo z innymi miksturami nie spotkalem sie jeszcze z takim problemem ??

zethaiks

chyba expowe mozna tylko duze robic.. jak dobrze pamietam

Aiwass

dobrze pamietasz :) tylko duze mikstury moga byc expowe

PiKiSu

Jak dobrze pamietam to wy zle pamietacie i expowe mozna robic tylko smiartelne :)
Quis custodiet ipsos custodes?

yacu

Mam cały zestaw expowych dużych: żółtych, many, czerwonych, niebieskich, białych...
Masz złe informacje.

ethanoll

Pewnie dlatego, że nie ma mikstur śmiertelnie białych, niebieskich, żółtych czerwonych... Zielone są.
Oficjalny kanał irc Księstwa Ocllo: #bp

zethaiks

Cytat: PiKiSu w 2014 03 07, 01:07:14
Jak dobrze pamietam to wy zle pamietacie i expowe mozna robic tylko smiartelne :)

to mialbyc troll ? nie wprowadzaj ludzi w blad ;D

Wol

chodzilo mu pewnie ze z zielonych tylko smiertelne moza expowe robic,lecz reszta duze;]

Abelson

proponuje alchemikom cieszyc sie z mozliwosci wykonywania BOD - niektóre rzemiosła nie doczekały sie tego do dziś

PiKiSu

Cytat: zethaiks w 2014 03 07, 10:45:28
Cytat: PiKiSu w 2014 03 07, 01:07:14

to mialbyc troll ? nie wprowadzaj ludzi w blad ;D

Czlowiek zapytal o zielona. Mala zielona. :)

@whitteman Nie ma expow duzych, ani srednich, ani malych zielonych i to nie blad. Zastosowanie zielonych expow bylo by marginalne w stosunku do mikstury o poziom lepszej.
Quis custodiet ipsos custodes?

whitteman

nie dziala BOD dla alchemika...... takze niewiem dlaczego mielibysmy sie cieszyc.