Pawez

Zaczęty przez Glor, 2014 03 08, 12:48:38

Poprzedni wątek - Następny wątek

Glor

Moim zdaniem  pawez jest  niedopracowanym elementem. Na co komu dodatkowy arm skoro nie jest sie w stanie zwiac na nogach przed  "tracisz rownowage" nawet jesli mag bedzie dawal paralize na czas przy takim zniwiarzu dusz jestes na jedno pacnienie ?? Jedynym wyjatkiem jest  ograniczona w uzytkowaniu przemiana  avatar.   Czy pawez zostala stworzona w celu walki z przeciwnikami nie-rozbrajajacymi ??

Bazyli

jest avatar, sa swiateczne mixy przemiany, sa silne moby ktore nie rozbrajaja... zostawic pawez bo jest fajny taki jaki jest
CytatQuot capita, tot sensus...

Glor

Fajny taki jaki jest ? bo praktycznie bezuzyteczny. Podaj te silne moby co nie rozbaraja ?? bo ja takich nie znam po za abbysal, ktory jest niewygodny bo plaguje czasem 2 razy pod rzad.

Prawda jest taka ze nikt na codzien nie uzywa pawezy po za mna jak sadze.  Jest idealna na solo mobki ktore z latwoscia mozna ustac bez obawy o padniecie.   Latwiej sie bije w trojkacie na wierzchu  niz w pawezy kazdy o tym wie i kazdy walczy w ten sposob bo latwiej utrzymac dystans.  Nie rozumie jak wytracenie rownowagi moze byc tak samo krytyczne w zbitym hp dla woja w trojkacie na wierzchu jak i dla woja w pawezy ktory nie jest w stanie uniknac obrazen. Gdzy moob i tak go dogoni tym bardziej teraz gdy sie nie odtruwaja i nie zatrzymuja przez chwile. Dla przykladu podam ze taki zwyczajny plonacy demon gryzie co pol sekundy  przy czym zbija w plycie z mithu do 70 hp  na jak cie wytraci z rownowagi.

Addams

Ja lubie pawęż bo moge spokojnie robić mniejsze PvM nie patrząc w ekran w damascenskiej puszeczce :D
Anger is Easy

Bazyli

silne moby co nie rozbrajaja? chociazby ernithel...
CytatQuot capita, tot sensus...

Glor

ano jeden ktorego nie da sie bic inaczej gdyz uniemozliwia ci poruszanie sie.

Drago

Pawęż fajny choć mało użyteczny bez avatara

ethanoll

Cytat: Glor w 2014 03 08, 12:48:38
Czy pawez zostala stworzona w celu walki z przeciwnikami nie-rozbrajajacymi ??

Pawęż była znacznie wcześniej niż rozbrajanie.
Oficjalny kanał irc Księstwa Ocllo: #bp

Muzyk

A moze by tak noszac pawez mob mial malutka szanse na rozbrojenie;)  np 10%
Nie placzcie. Luzna propozycja do pvm;)
"W niektórych sprawach nie będę nigdy obiektywny. Nie mi to oceniać, niech to robią inni." - WWO