Uzdrawianie - wskrzeszanie

Zaczęty przez ^_^, 2014 03 12, 16:07:00

Poprzedni wątek - Następny wątek

^_^

Czy żeby wskrzesić gracza nadal jest wymagane 81% anatomii? Jeśli tak to może dało by radę zrobić tak że przy 100 uzdro nie jest wymagana anata?:<

Evilas

no no... bard moglby spokojnie bez anaty wskrzeszac samym uzdrawianiem ekipe na pvm, jeden skill z mozliwoscia wskrzeszania to az zbyt piekne zeby bylo prawdziwe ;) swojego czasu sam szukalem czy jakis skill, ktory pasuje pod moja koncepcje nada sie jako wskrzeszacz, z racji jednego wolnego slota

zethaiks

maly

Również na nie

zawsze mozna wskrzeszać wodą święconą jak sie nie ma innej możliwości

Svennson

DM+Polska mentalnosc psa ogrodnika <3
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

Guardian

Cytat: Svennson w 2014 03 12, 18:22:47
DM+Polska mentalnosc psa ogrodnika <3

DM+mentalność polskiej zazdrosnej o innych płaczki <3

Svennson

Niech wskrzesza tylko uzdro w miescie !
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

Aiwass

wogole wywalic wskrzeszanie !! jak giniesz to kasuje postac !!

ps. oczywiscie ze za

mart

Cytat: Svennson w 2014 03 12, 18:35:58
Niech wskrzesza tylko uzdro w miescie !
Albo najlepiej jeden na cała mapę... i to w trudno dostępnym miejscu...

Co do propozycji to jestem na nie.
Najstarszym i najsilniejszym uczuciem znanym ludzkości jest strach, a najstarszym i najsilniejszym rodzajem strachu jest strach przed nieznanym.

Guardian

Ja natomiast jestem mimo wszystko za. Ewentualnie wymusic, że w przypadku braku anatomii nalezy posiadac jakiś magik?

^_^

Nie żeby coś ale mag może wskrzeszać posiadając tylko magię bez konieczniści evala, szaman może użyć swojego wskrzeszenia również bez konieczności posiadania evala, berek wskrzesza posiadając skill szał bitewny, zmienno wskrzesza również z 1 skila. Tylko uzdrawianie wymaga 2 skili ;< Raczej nikogo to nie uwali a tylko pomoże ;<

zethaiks

rownajmy wszystkie klasy dalej typem "bo on ma to i ja" a niedlugo naprawde nie beda sie niczym roznily

gmyru

jestem na nie:) cos kosztem czegos:)

Cytat: zethaiks w 2014 03 13, 13:25:50
rownajmy wszystkie klasy dalej typem "bo on ma to i ja" a niedlugo naprawde nie beda sie niczym roznily
dobrze prawisz:) polac mu:)