Szelma a wchodzenie do budynkow bez otwierania drzwi.

Zaczęty przez kamrad, 2014 03 19, 19:04:15

Poprzedni wątek - Następny wątek

kamrad

Sytuacja z dzisiaj. Przy drzwiach pojawia sie oblok (z zewnatrz), po chwili na ziemi pojawia sie list, oblok przy drzwiach (od wewnatrz), masowka w banku i okazuje sie ze nikogo nie ma. Pare minut rzucania fioletami i spamu wis quasami, oblok przy oknie od zewnatrz, w srodku odkrywa sie gosciu (100% pewnosci ze szelma ale to inna historia) ukrywa z powrotem (pewnie fail w liczeniu krokow) na ziemi pojawia sie list, oblok przy oknie i szelmy juz nie ma.

Pytanie: to jest blad czy tak ma byc ?

Prorokpl

Szelma ma skok i może go używać w ukryciu. Co w tym dziwnego? Wskoczył przez okno, widać jakoś się tam w tym banku da. Jeśli szelma może to może i lik oraz mag rel porem.

Ps. Zostawił list i nie okradł, a wy masówkami i fioletami w banku rzucacie. Boshe...

Raaban

Cytat: Nimrod w 2014 01 19, 17:19:09
Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)

kamrad

Prorok jest zakaz ukrywania sie w banku wiec szukanie coby dac jail jest jak najbardziej normalne.
Rabaan jestem za kazda czasteczka ciala :D

Prorokpl

Cytat: kamrad w 2014 03 19, 19:17:51
Prorok jest zakaz ukrywania sie w banku wiec szukanie coby dac jail jest jak najbardziej normalne.
Rabaan jestem za kazda czasteczka ciala :D

No i od tego jest forum by zgłaszać łamanie praw miasta?  ::)

kamrad

Od tego jest forum zeby zapytac czy to jakis bug czy wskakiwanie do banku bez otwierania drzwi jest normalne o_0 ciezko zrozumiec right ?

Edit: wlasnie sprawdzone. Przez to samo okno nie da sie "wyskoczyc" ani "wskoczyc" rel porem maga. :)

naturel

taki spec lika czy szelmy jak skok to powinien chyba robic test na LoS??
Cytat: TinerotMoja sugestia: Znajdź sobie pracę, hobby albo dziewczynę.
Dobrze szefie! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
BUT! The main award goes toooo...... :
Cytat[20:23] <Fel> TY chyba zyjesz w swiecie ultimy

Addams

Moze bylo dwoch szelmów? :P ( czy jak to sie mowi )

Cytat: naturel w 2014 03 19, 23:01:05
Test na LoS??
Co to za skrót LoS?

No i ogolnie szelma ma chyba skok kilka kratek do przodu, uwazam ze to nie jest przegięte aczkolwiek daje szelmie ogromne pole popisu.
Anger is Easy

Kap

Każda wystarczająco zaawansowana technologia do zludzenia przypomina magię.

"...emotional states, which in their species, inevitably leads to hatred and violence... It is the genetic instinct of their species to destroy whatever they cannot understand... Violence is as natural to them as breathing"

Zyzio

A specjalnie zmotam sobie garsc regow do tej marnej zdolnosci zeby Ci udowodnic ze cos Ci sie uroilo Thor  :D
***<Kap^^> kto nie gral w uo ten nie zna zycia***
KANDYDACI NA DROWA:
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,18495.msg306994.html

Muzyk

Cytat: Prorokpl w 2014 03 19, 19:12:03
Szelma ma skok i może go używać w ukryciu. Co w tym dziwnego? Wskoczył przez okno, widać jakoś się tam w tym banku da. Jeśli szelma może to może i lik oraz mag rel porem.

Ps. Zostawił list i nie okradł, a wy masówkami i fioletami w banku rzucacie. Boshe...

jak czytam twoje posty to widze tylko "nie dotykac zlodzieja"
"W niektórych sprawach nie będę nigdy obiektywny. Nie mi to oceniać, niech to robią inni." - WWO

Zywol

dla was najlepiej by było usunąć ukrywanie, zakradanie i okradanie ;)
"Jeśli wierny jest na prawdę wierny swemu bogowi to załatwi sobie asyl w mieście gdzie świątynia stoi lub będzie żył na wygnaniu, prześladowany."

Logika DM'a ;)

Prorokpl

Cytat: Muzyk w 2014 03 20, 08:48:29
Cytat: Prorokpl w 2014 03 19, 19:12:03

jak czytam twoje posty to widze tylko "nie dotykac zlodzieja"

Proponuje kupić okulary, bo ja ni widzę tu takiego zdania. Moje pierwsze zdanie odpowiada na temat. A poza tym Muzyk, temat tyczy się szelmy, nie złodzieja... więc się ogarnij.

kamrad

Ale ja wcale nie pisze zeby usunac jakis skill czy udupiac kogos ! Wydawalo mi sie ze jest to bug bo to raczej nie jest normalne zeby ktos sobie wskakiwal do banku bez uzycia drzwi. Jezeli tak powinno/mialo byc to ok.

PS. Zyzio moj drogi, nie jestem Thorem :)