.jezyk a nauczanie

Zaczęty przez Muzyk, 2014 03 22, 15:58:39

Poprzedni wątek - Następny wątek

Muzyk

Jak to dziala? ile mozna znac jezykow? i jak to jest wiekowo? mam postac 109 letnia i nie moge znac wiecej niz 2 jezyki. Wspolny i rasowy.
"W niektórych sprawach nie będę nigdy obiektywny. Nie mi to oceniać, niech to robią inni." - WWO

ethanoll

Tego języka rasowego nauczyłeś się od przedstawiciela rasy, czy też został nadany razem z rasą?
Bo jeśli razem z rasą, to mam złe wieści. Tylko ludzie mogą uczyć się nowych języków.
Oficjalny kanał irc Księstwa Ocllo: #bp

^_^

Tak jak pan powyżej napisał ;< Nauka języków tylko dla ludzi. Normalnie byłbyś w stanie znać 2 dodatkowe języki ;) Na www masz ładnie wsio opisane ;P Ty mając rasę możesz jedynie nauczyć człowieka języka swojej rasy :P

Muzyk

Rasowy byl z automatu.
Szkoda ze tak to jest ograniczone bo to fajny smaczek klimatowy.
"W niektórych sprawach nie będę nigdy obiektywny. Nie mi to oceniać, niech to robią inni." - WWO

^_^

No ja na chwilę obecną znam 2 języki poza wspólnym ;P A jeszcze mogę nauczyć się 4 xD

Svennson

2 artowe :| (bo wymarle) ;D
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

Prorokpl

Cytat: Svennson w 2014 03 22, 17:59:14
2 artowe :| (bo wymarle) ;D

Wymarłe? Co masz orczy i gobliński?

Raaban

A to to sa wymarłe jezyki?
Cytat: Nimrod w 2014 01 19, 17:19:09
Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)

ethanoll

Nie ma goblińskiego języka.
Oficjalny kanał irc Księstwa Ocllo: #bp

^_^

Raaban w pewnym sensie są ;]

Raaban

No to ciekawe w jakim ;)
Cytat: Nimrod w 2014 01 19, 17:19:09
Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)

^_^

W takim że normalnie się ich nie nauczysz ani nie ma ani jednej osobie na serv która mogła by to zrobić :]

Svennson

zapomniales wspomniec o aktywnosci :D
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

Papa Smerf

Nie ma goblińskiego języka. Jest język Sog-Sogsowy.
"Feel the burn of the mists. Master them. They will devour your enemies"