Jakiej rasy najbardziej nie lubicie?

Zaczęty przez spawnn, 2006 06 03, 16:26:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jasmine

Elfy - bo sie za bardzo pusza ;]

bragl

Powiem tak: nic nie mam do żadnej z ras i postaci, ale jakbym musiał już wybierać, to najbardziej ze wszystkich nie lubie elfów. Ich światopogląd i założenia ogólne poprostu mi nie leżą, no i te szpiczaste uszy i herlawe ciałka ble. Wole już ociekającego piwem krasnoluda z brodą wysmarowaną sadłem zwierzęcym, do którego na krok sie nie można zbliżyć, bo tak cuchnie niż elfa.
Jakoś tak mam od dziecinstwa, że ich nie lubiłem i tak mam do teraz.

Kirvin

Pół-elfy 0%
:-*

Wychodzi na to ze mnie wszyscy kochaja...

A sam jako pół-elf nielubie najbardziej ... elfów ;)
www.youtube.com/lazystarcraft - casy SC2 z mojej gry i ligi zawodowej.

Sztyvny

No dobra, niech i te pol-elfy maja cos od zycia, bo potem Kir bedzie marudzic na forum, ze wszyscy go kochaja :P

Badalaman

Ja tam lubie wszystko co odgrywa postac, wiec z zalzoenia lubie rasy inne niz ludzi bo zwykle trafiaja tam osoby chcace cos poodgrywac.
Choc czasami draznia mnie rozne pol-owce.

P.S. Ankieta jest do du** bo brakuje dwch niezwykle istotnych i az proszacych sie o nienawisc ras/klas - czyli wampkow i wilczkow  :twisted:

P.S.2 Choc tak powaznie patrzac na ta ankiete to i tak jest wyjatkowo denna i bezsensowna.

Shunt

Cytat: "Badalaman"Choc czasami draznia mnie rozne pol-owce.

Borry chciał grać pół-owcą. Ale ktoś stwierdził, że posiadając własną wełnę byłby przegięty jako krawiec.  :(

Kabu

elfiaki, bo wszedzie przedstawiani sa jako idealna wersja ludziow, a kto cos takiego lubi? :) dudatkowo sa tacy drobni i nie przypominaja macho:/

zolta

Cytat: "Gofer"przynajmniej widac jaka rasa jest najbardziej wyrazista :D

Cykute dostal tak bardzo go nienawidzili

no zwarzywszy na liczebnosc rasy wsrod graczy to az jestem bardzo zadowlony ze szczorkow !!

Tak trzymac chlopaki !!

P.S. ta 12 to mieszkancy Yew :D

IN STEEL WE TRUST

Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
[/i

daCe

Ciekawe czy ktos oddal glos na jakas rase ale z powodu niechęci do opiekuna danej rasy a nie samej rasy ??:D

Ja się powstrzymałem od głosu zeby nie było :D

cieniu

A ja zaglosowalem na krasnale - owlosione to, brudne, piwskiem smierdzi na kilometr, spirytem smierdzi na kilometrow 10.
GG: #1429913
IRC: cieniu

Mashhad

A ja najbardziej nie lubie niziolkow :P takie to karlowate z nozkami owlosionymi i tylko by biegalo i kradlo sakiewki i inne mienie. W handlu zawsze wszystkich przekreci a skape to jak diabli. Bic sie honorowo nie potrafi tylko by kamieniami po glowie rzucalo szczwane bydle. Zrodlem zla sa niziolki i ich trza wszystkim hakiem za ziobro powywieszac na srodku miast coby przestroga dla innych bylo by sie nie krecily po jarmarkach i karczmach.

A najbardziej lubie Ludzi lub Krasnali - na woja to tylko krasnala ! :D

No chyba ze w WoW`ie to undead jak dla mnie najlepsza rasa do gier - szkoda ze w AD&D nie mozna grac nieumarlym bohaterem tylko sie takich wrogow trafia :P

Sariss

Czemu nie uwzględniono tutaj w ankiecie wspaniałej i szlachetnej rasy jaszczuroludzi? Czyli wszyscy mnie kochają! :D Ja też nie lubię elfów... :D, znaczy ich mięcho lubię...

Cytat: "bez_głowa"Pół-elfy 0%
:-*

Wychodzi na to ze mnie wszyscy kochaja...

A sam jako pół-elf nielubie najbardziej ... elfów ;)

Po prostu Elfy i Półelfy wszyscy wsadzają do jednego wora :D

McDevil

:roll:  :roll:
Myślałem że ten temat się dawno wypalił. (pół-orki, jassssszczury :[)

Rowen

A ja nie lubie IaurHin .I niech Smocze Jajo wie do kogo mowie!  :twisted:

Nimrod

Nie lubię pół-wilków. Zmienianie koncepcji i skilli pod wymiatanie pvp posysa. Pozdro blade twarze.