Jakiej rasy najbardziej nie lubicie?

Zaczęty przez spawnn, 2006 06 03, 16:26:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

mae

Cytat: "Avatar"Eksterminacja elfow przebiega zgodnie z planem ;) Dawno nie widzialem klapouchych w Skara, czyzby przeprowadzka gdzies indziej?

raczej eksterminacja elfiego opiekuna przez oslabianie jego nerwow

McDevil

Cytat: "Avatar"Umm McDevil teren kratke od wejscia do banku rowniez sluzy do wybijania wrogow gildii i elfow, nie tylko MG. Sison moze Ci opisac jak to wyglada.

To ze ktos jest elfem nie oznacza ze jest jest wrogiem gildyjnym. Co do TeE to sami chiceliscie banicje, bo byliscie informowani czym skoncza sie dalesze ucieczki do miasta. Kiedys nawet chcialem zapytac czy nie zrobic glosowania zeby wam tej banicji nie zdjac. Ale pewna stytlacja  pod Brit (opis zachowam dla siebie, ale to bylo zalosne) zmienila moje zdanie o was.
Do tematu, to napisze jeszcze ze nie slyszalem o oficjalnej walce elfow z wami. Tak, widzialem propozycje wojny, lecz nie zostala ona zaakceptowana. Rozumiem ze teraz jest modne zabijac elfy. Moze dac skilla: zabijacz elfow, czy cos... To jest poprostu pokretne tlumaczenie pk w mieście bez slowa. I tyle...
Skonczylem...

+1 ?:/

Gofer

stop bo was zbalansuje...

ja sie ciesze, ze Elfy sa tak zneinawidzone, bo powinny budzic nienawisc i zazdrosc (m.in. odgrywanie Alistera Gil'aran, Cajuna...)

tylko ze wraz z nimi powinny isc wredne klany krasnoludzkie a przodowac drowy... widac jednak ze, to one sa zapraszane na herbatke i ciasteczko wraz niziolkami :P

ps. eksterminowal mnie real... malo czasu, a ktos musi zarabiac na chlebek z maselkiem dla rodziny
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

pierog

Elfy sa i beda znienawidzone m.in przez nas, i im to okazujemy jak tylko potrafimy przy kazdej okazji  :twisted:

Sariss

nie zapomnijcie jeszcze o żądnym ich smacznego mięcha jaszczuroczłeku! Który chciał nawet zeżreć elfa od świętego demagoga :D

Nath

Cytat: "karak"Elfy.
Za moje kochane Skara  8)

Rowniez sie pod tym podpisze.
Za popsucie mi Skara Brae i zrobienie ....:roll:
Potrzebujesz pomocy?
#pomoc-dm - Zapraszam

Ksiestwo Skara Brae
#skara-brae

Fora Skara Brae i Trinsic
www.zdobywcydm2.fora.pl

Wilkolaki - Likantropy - dostep do nadforum
Podania: wilki.podanie@gmail.com  Lub PW

Hadit

Cytat: "qtu"smierc elfa

Tylko jednego?  :lol:

Ja tam nie lubie rasy lolowych_pekerow_bez_slowa, o!
:twisted:
He's half a man and half a god,
One half bitch one half dog.

Jasmine

elfow nie lubi dwa razy wiecej osob niz przecietny online ;]

Nath

Sugerujesz, ze elfy same siebie tez nie lubia?
Potrzebujesz pomocy?
#pomoc-dm - Zapraszam

Ksiestwo Skara Brae
#skara-brae

Fora Skara Brae i Trinsic
www.zdobywcydm2.fora.pl

Wilkolaki - Likantropy - dostep do nadforum
Podania: wilki.podanie@gmail.com  Lub PW

Karcharot

Wszystkiego co:

- wyższe niż krasnolud...a że elfy wysokie są, to przodują

-nie umie wypić tyle spirytu co krasnolud- znów wygrywają elfy :/

-smierdzi szyszkami :(

-je szyszki :((

-nie miało kilofa w łapie

-ma coś do krasnoludów :/

Podsumowując... ELFÓW NIENAWIDZE!

PS: kto zgadnie jaka rasą gram ma fleche spirytu ^_^
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

Ghg

hmmm... czytajac was chyba zrobie sobie seca elfa. bede gral na harfie i stronil od alkoholu, a do tego publicznie ukazywal wyzszosc nowego scara nad starym i jadl szyszki o kazdej porze.

→ :twisted: ←
Ostatnie słowa Woltera brzmiały : "To nie najlepszy czas, na robienie sobie wrogów". Tak odpowiedział na pytanie księdza, czy ten wyrzeka się diabła.

promuje wegetarianizm w krajach trzeciego swiata.

Azura

czemu wampow nie ma na ankiecie?
wtedy wszyscy by wybierali ze wampki sa bleee :P
:D

bragl

Cytat: "Azura"czemu wampow nie ma na ankiecie?

Bo wampiryzm jest chorobą, a nie rasą.

Ghost

Cytat: "Karcharot"
-ma coś do krasnoludów :/
Może Ciebie i resztę "młodszych" nieuświadomionych powinno się uczyć historii? :>
Dla Twojej wiadomości - po wojnie Elfy vs Kraśki, pod koniec której stanęliśmy ramię w ramię do walki ze wspólnym wrogiem - Elfy i Kraśki się lubiły!! Dopiero napływ nowych graczy, którzy postanowili zagrać według stereotypów spowodował nawrót "nienawiści rasowej i bicia Elfów".

Azura

Cytat: "bragl"
Cytat: "Azura"czemu wampow nie ma na ankiecie?

Bo wampiryzm jest chorobą, a nie rasą.

no dobra choroba...
ale na dm wampiryzm jest uznawany jako inna rasa :P