Jakiej rasy najbardziej nie lubicie?

Zaczęty przez spawnn, 2006 06 03, 16:26:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

bragl

Cytat: "Azura"
Cytat: "bragl"
Cytat: "Azura"czemu wampow nie ma na ankiecie?
wtedy wszyscy by wybierali ze wampki sa bleee :P
:D

Bo wampiryzm jest chorobą, a nie rasą.

no dobra choroba...
ale na dm wampiryzm jest uznawany jako inna rasa :P
Nie, nie jest. Na poprzedniej stronie był specjalny dział w opisie skili Choroby, do którego należało wampiryzm i likantropia. Na obecnej miało to zostać zmienione, ale niestety urug zdezerterował i nie miał już kto tego dalej pociągnąć.

DragoDMW

Z mojej strony niby pół-wilki , bo elfy byłyby zbyt oczywiste  :twisted:

A w drugą strone to stawiam na ludzi, jest to najtrudniejsza do prowadzenia klimatycznie rasa, żeby cokolwiek osiągnąć człowiekiem trzeba nie lada fantazji , umiejętności i zawzięcia.
Paradoksalnie => prościej gra się elfem, kraśkiem , inną cholerą którą ktoś dokładnie opisał  :wink:

Pozdrawiam Drago.

Rincewind

Co za kurde różnica której rasy się nienawidzi. Pokazujcie to w grze, przy powiedzmy 3-krotnej przewadze elfów, czy tam innego badziewia powiedzcie, że ich nienawidzicie i zaatakujcie :P.
Już dawno było powiedziane, że elfy to złośliwe kanalie. Nikogo nie musicie przekonywać ;)
Może kłódeczka?  :oops:

Aion

Zamknijcie juz ten topic.
Ksenofobii nikt nie lubi.
i jakos ogolnie nie napaja optymizmem.

powiedzial elf ;f
stay low move fast, kill first die last. one shot one kill not luck just skill

nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit

Karcharot

hahahaha..doobre Ghost xD

tak..dobrze wiem ze byla "przyjazn". sory, ale dla mnie to jest porazka. to bylo zawieszenie broni i tyle...zadne wydarzenia fabularne nie sa w stanie mnie przekonac, ze kras i elf moga sie przyjaznic.
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

Gofer

Zawieszenie broni?

Krasnolud pije z Elfem i to było zawieszenie broni... życzę innym takich zawieszeń :D

Idź i powiedz to tym Krasnoludom, co potrafiły nazwać Elfa przyjacielem i powiedz ze skłamały...

Patologia szablonów, schematów... patologia...

ty w ogóle wiesz o czym Ghost pisał?
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

mae

a ja tam lubie elfy
*wypina dumnie piers*

McDevil

No bo Gofer... zeby dostac  elfa trzeba poznac kulture, historie, slownictwo.
A zeby byc krasiem trzeba miec brode, skilla gornik i "Vemu".

:lol:  :lol: I zeby mi sie tu krasnoludy nie obrazaly (/ironia mode off)

Karcharot

Gofer..jasne że wiem.

Hmm..tak..możliwe że jest to patologia schematów, ale gram tą rasą, bo właśnie taki a nie inny schemat mi pasuje. Hmm...a co do tych co pili i nazywali przyjaciółmi... albo już dawno ne grają, albo nikt sie przyznac nie chce:)

A co do bycia krasiem..nie starczy samo vemu :( pozegnac tez sie trzeba jakos w koncu :(
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

Darogan

Elfy są tak nie lubiane bo inni zazdroszczą odgrywania ich  :wink: Po prostu robią to perfekcyjnie i każdy widzi ze to elf a nie jakaś inna rasa. Wyróżniają się w tłumie innych ras   :smile:

DragoDMW

<wazelina mode ON> wszyscy zazdroszczą elfom opieki a nie rasy, za takiego opiekuna mogliby niektórzy odegrać nawet elfiego wykastrowanego homo <wazelina mode OFF>

Gofer o stereotypach mówisz, a elfy są stereotypowe do bólu  stąd pewnie nienawiść.

Dalej uprę się że człowieka wyjątkowego zagrać jest cholernie trudno ;).
Bawią mnie pół-wilki (za chwile ktoś powie że nic o nich nie wiem , już czuję się lepiej).
Trudno zagrać wyjątkowego Wampa (choć to niby nie rasa, ale wymagania ma jak rasa).
Pół orków nie spotkałem za dużo.
Drowy są tak mhoczne że wole unikać.
Łatwo mi zagrać kraśka, choć nigdy sie nie utożsamiłem, bardziej sympatyczne niż Elfy  :twisted:  (ah te stereotypy).

I tak wszyscy sie znienawidzą za stuff na plecach, wiec te piękne wywody o przyjaźniach i "zawieszeniach broni" są równie zabawne jak posty Darogana.

Pozdrawiam Drago.

Ghost

Cytat: "Karcharot"hahahaha..doobre Ghost xD

tak..dobrze wiem ze byla "przyjazn". sory, ale dla mnie to jest porazka. to bylo zawieszenie broni i tyle...zadne wydarzenia fabularne nie sa w stanie mnie przekonac, ze kras i elf moga sie przyjaznic.
Radzę najpierw zapoznać się z fabułą swojej rasy. A później zastanowić się nad głupotami jakie się pisze. Sorry, jeśli masz w zadzie fabułę i wydarzenia fabularne, to może pomyliłeś shardy? :>

Ukulele

Drago, to z opiekunem już nieaktualne :P

Sztyvny

CytatBawią mnie pół-wilki (za chwile ktoś powie że nic o nich nie wiem , już czuję się lepiej).

A wiesz?  :razz:

Ragnall

Jakim prawem w ogóle pojawiła się ankieta ze zwrotem "nie lubisz" ? To jest niewychowawcze :D

Moderatora prosze o dodanie "nie" przed "nie lubisz" :wink: