Jakiej rasy najbardziej nie lubicie?

Zaczęty przez spawnn, 2006 06 03, 16:26:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kamcza

Ciekawa ankieta. Bardzo ciekawa. Sama psychologia tłumu. I dziwić się że tylu ludzi do dziś wierzy, że za biede i bezrobocie odpowiadają Żydzi, rudzi, cykliści, zezowaci, piegowaci. Tylko powiedzcie mi czemu poza ewidentnymi graczami pvp jakos tej niecheci do elfow nie dostrzegalem w grze? Żal było cokomu sprzetu na grzbiecie?

Tinerot

Jak nie dostrzegłeś?!

*musi się bardziej starać*
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Gofer

ciebie sredniomrocznego sie nie liczy :P
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

Badalaman

Coz, podobnie jak Azura uwazam ze jakby byly wampiry to by moze troche mniej glosow przypadlo Elfom a wiecej nam  :twisted:
A Elf-Wampir to dopiero stowrzenie do nienawidzenia ;)

Choc faktyzcnie Wampiry to bardziej klasa niz rasa, no ale da sie wyodrebnic grupe wiec mozna ich nie lubiec ;)

mae

Faktycznie ankieta jest wielka porazka mrocznych elfow, ktore powinny byc rasa cieszaca sie jak najgorsza opinia w calej sosarii. Powinny byc istotami organietymi poczuciem wyzszosci i wstretem do wszystkiego, co mozna nazwac 'naziemcem'.
Ogolnie widac, ze zuo ciego przedzie na dm, bo ciezko nim nazwac zwykle elfy ;)
Rzeczywiscie tez obecnosc wampirow w ankiecie moglaby zmienic znacznie rozklad procentowy glosow.

Kęs

Cytat: "mae"Faktycznie ankieta jest wielka porazka mrocznych elfow, ktore powinny byc rasa cieszaca sie jak najgorsza opinia w calej sosarii. Powinny byc istotami organietymi poczuciem wyzszosci i wstretem do wszystkiego, co mozna nazwac 'naziemcem'.
Ogolnie widac, ze zuo ciego przedzie na dm, bo ciezko nim nazwac zwykle elfy ;)
Rzeczywiscie tez obecnosc wampirow w ankiecie moglaby zmienic znacznie rozklad procentowy glosow.

No nie przesadzaj, Mroczne Elfy za wroga rasowego uznają głównie tylko Elfy, reszta ras jest najogólniej rzecz biorąc olewana, bądź jakiś inny stosunek ze względu na koncepcje postaci. Nienawidzenie wszystkiego co "naziemne" nie jest możliwe na DM - to byłby zbyt błahy powód do PKowania wszystkiego co się rusza, poza tym ME musiały by mieć własną niezależną świetnie działającą infrastrukturę gospodarczą. A w Podmroku, pomimo tego, że to jest pod ziemią to nawet kopalni nie ma.

Ziggy

Kes nie zdradzaj naszych słabych punktów XD przyjdzie czas na nasz Świetność  :twisted:
Jedne z płomyczków wysokie były i mocne,świeciły jasno,inne zaś były malutkie,chwiejne,a światło ich ciemniało i zamierało.Na samym końcu jeden płomyczek maleńki i tak słaby,że ledwie się tlił,ledwie pełgał,już to rozbłyskując w wielkim trudzie już gasnąc niemalże zupełnie.
- To twój ognik, drowie.

LooZak

A gdzie punk pt "wszystkich" ?  :twisted:

A ja za to nie lubie Niziolow, zwanych niegdys wypierdkami mamutow  :lol:

krzywas

mae

krzywas

BooB

A ja nie lubie elfów, bo jest ich malo a co drogi elf nie gra klimatycznie i lami  :neutral:

McDevil

Cytat: "BooB"A ja nie lubie elfów, bo jest ich malo a co drogi elf nie gra klimatycznie i lami  :neutral:

Smutne :( *poszedl sie poplakac i pociac zyletka*

Mortimer

BooB tys jest glupszy niz ustawa pzewiduje, jesli elfy lamia reszta tego serwera moze isc sie ciac zyletkami a nie MD.

urug

Nie powiedziałbym, że elfy klimatem jakoś specjalnie od reszty serwera odbiegają...