- Łucznik nie może założyć zbroi płytowej

Zaczęty przez pierog, 2014 09 29, 14:27:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

pierog

Witam.  >:(
Jak w temacie, czy to się tyczy czystego łucznika? czy również hybryd i shelm ?
Z góry dzięki ;)

Tinerot

Dotyczy wszystkich postaci posiadających umiejętność Łucznictwo.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

pierog

Zyzio

To czesc wiekszej zmiany AR dla lucznika? Mozna wiedziec jak sie ma AR kolczugi do pierscieniowki bo nie chce mi sie kuc seta z adamantytu tylko po to zeby to sprawdzic?

Planowane sa dalsze prace balansowe w tym temacie? Pytam bo kiedys nie bylo napiersnika dla lucznika, po latach naciskow ktos madry w ekipie wpadl na to ze napiersnik dla lucznika bedzie spoko, po czym zaprojektowano szelme z zamyslem by napiersnik mial ale wprowadzono go bez tej opcji. Nastepnie dodano mu mozliwosc noszenia napiersnika, a obecnie ponownie ta mozliwosc (posrednio, bo przeciez dotyczy to lucznika, a nie szelmy) odebrano. Pytam bo zaczynam sie martwic czy nagle nie okaze sie ze kolczugi ktore mam w sporym zapasie nie okaza sie nie do ubrania dla lucznika bo np.: ekipa planuje balansowanie go jedynie na pierscieniowce. Wiem ze to co pisze moze wydawac sie belkotem ale oldskulowi lucznicy powinni to bez problemu zrozumiec  :D
***<Kap^^> kto nie gral w uo ten nie zna zycia***
KANDYDACI NA DROWA:
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,18495.msg306994.html

Tinerot

Cytat: ZyzioMozna wiedziec jak sie ma AR kolczugi do pierscieniowki bo nie chce mi sie kuc seta z adamantytu tylko po to zeby to sprawdzic?
Jak skóry do demona.

Cytat: ZyzioPlanowane sa dalsze prace balansowe w tym temacie?  (...)
Przez miesiąc nie.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?