Regulamin pvp

Zaczęty przez ceramik, 2014 12 07, 17:37:38

Poprzedni wątek - Następny wątek

swider

Przede wszystkim powinno się rozdawac jaile dla osob, które piszą "poloz miecz" czy "oddaj cos tam albo Cie zabije" i jak osoba tego nie robi to jest pk. Jak chcecie odgrywac tych bandytów rabujących ludzi to wysilcie się bardziej.

No i rzeczą oczywistą jest to, że osoba zgłaszająca pk powinna dostać informację zwrotną na temat wymierzonej kary, lub w przypadku jej braku argumentację dlaczego ekipa postąpiła tak a nie inaczej.

Spider

Cytat: swider w 2014 12 10, 11:13:18
Przede wszystkim powinno się rozdawac jaile dla osob, które piszą "poloz miecz" czy "oddaj cos tam albo Cie zabije" i jak osoba tego nie robi to jest pk. Jak chcecie odgrywac tych bandytów rabujących ludzi to wysilcie się bardziej.

No i rzeczą oczywistą jest to, że osoba zgłaszająca pk powinna dostać informację zwrotną na temat wymierzonej kary, lub w przypadku jej braku argumentację dlaczego ekipa postąpiła tak a nie inaczej.

Albo jaila, jeśli treść zgłoszenia zbyt bardzo odbiegała od rzeczywistości w logach :P

Karcharot

świder z tą argumentacją dlaczego ktos nie dostał kary nie przesadzaj, bo zaraz zaczniecie wymagać esejów od porządkowych dlaczego zenek nie dostał kary.

Zwykła informacja "Widziałem, nic łamiacego regulamin" albo "Widziałem, gościu siedzi" jest moim zdaniem w 10000000000000% wystarczalne. + blokady na konto i ew zgłaszanie (jeśli możliwe) dla tych którzy nagminnie nadużywają GM Page.

Z resztą ekipa się już wypowiedziała na ten temat. Skoro pochylą się nad poruszonymi tu kwestiami to po co dalej nakręcać spiralę nienawiści :)
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

Tinerot

http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,462.msg465708.html#new

Cytat: swiderNo i rzeczą oczywistą jest to, że osoba zgłaszająca pk powinna dostać informację zwrotną na temat wymierzonej kary, lub w przypadku jej braku argumentację dlaczego ekipa postąpiła tak a nie inaczej.
I przeprosinami, że się nie zgadzamy z biednym, pokrzywdzonym graczem. ;)

Uważam, że prosta informacja o odrzuceniu lub zatwierdzeniu zgłoszenia wystarczy. Zobaczymy, czy się sprawdzi.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?