trening manekin/tarcza

Zaczęty przez VoDo, 2015 02 04, 15:05:16

Poprzedni wątek - Następny wątek

VoDo

Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego koxając na manekinie wbijamy walke do 60, a koxając łucznika na tarczy wbijamy tylko 51 skilla ?
MROOOOOOOOOOOOOOOOOOK !

https://imgur.com/u4P8O7g

Svennson

dm to trudny shard - czytane glosem solltella
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

Aiwass

po to zeby byla roznorodnosc w skillach a nie zeby wszystko bylo tak samo.. chcesz koxac na manekinie do 60 zrob walke : mieczami/obuchami/szpadami/piesciami/toporami...

roman12148

Bo zycie lucznika jest ciezkie

Ared

Żeby nowi łucznicy mieli szanse wbić 100 łucznictwa tak jak wszyscy starzy łucznicy wbili od 51 :)
Niech wszyscy mają równe szanse ;)

swider

Ared: przez takie podejście mamy online jaki mamy ;]

Ared

Pewnie i tak :) Ale Ja nie pisałem o online tylko o skillu :)

A tak na poważnie o temacie. To i tak moim zdaniem ta różnica 9 pkt nie jest aż takim utrudnieniem. W gruncie rzeczy noobowi łucznikowi z 51 jest łatwiej coś zabić niż noobowi z 60 walki. 

Do łucznika zwyczajnie nic nie podejdzie bo wystarczy że cały czas będzie szedł, więc nie przerywa koxania. Wojownik jak nagle dostanie bencki to musi się najpierw wyleczyć albo padnie :)

Więc dalej uważam, że tak jak jest, jest ok.

Edit.
p.s oczywiście wiadomo, jeśli jednak ekipa zmieni to na 60 to będzie jeszcze lepiej ;)