Kolyska

Zaczęty przez Kas, 2006 06 07, 20:29:00

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kas

Elfka biegla przez pola do Tol en Estel. Byla juz spozniona i to sporo.... Przed wejsciem do palacu ujzala Alandera
-Alanku! Najdrozszy! Jednak jeszcze sie nie spoznilam?
-Przeciez wiesz, kochana, ze to zawsze sie opoznia.
-Musze Ci cos bardzo waznego powiedziec - szepnela do ucha (robiac przy tym bardzo niewinna minke) - bedziesz tatusiem!
Alandera az zamurowalo! Przystanal, wytrzeszczyl oczy, zbladl. Jednak nagle zaczal skakac, krzyczec jakies niezrozumiale slowa i porwal swoja malzonke w ramiona.
-Nawet nie wiesz jaki jestem szczesliwy!!!! Chodzmy wszystkim obwiescic ta radosna nowine!
-Kochanie poczekajmy z tymi informacjami jeszcze kilka dni! Powiedzmy jeno ksieznie.
Para usmiechajac sie do siebie i trzymajac sie za rece weszla do sali obrad...
...................
Alander popatrzyl na swiezo sciete drewno.
-Bedzie w sam raz na kolyske dla naszej pociechy - mruknal cicho z zadowoleniem

Taki smaczek :) Nieboraczek :)
Lublin przeprasza za LVika

Aruvin: Problem zajmowania miejsca jest niemal zerowy w porównaniu do tego, że ilość itemów i innych śmieci jakie trzymacie w domkach wydłuża zapis stanu świata do długości szczytowania świni wietnamskiej. :/

Alan

Coz ja moge powiedziec...  :D
Goferki i inne Tosty do dziela ;)

Dal

Adopcja 20-letniego dziecka... problemy wychowawcze macie z głowy :D
"Ukarzę Cię w imieniu księżyca!" - anonimowy wilkołak

zolta

albo dopiero przed nimi jak to jakis sub element kulturowy spod trzepaka :D

IN STEEL WE TRUST

Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
[/i

Gofer

zawsze moga adoptowac niesforego npc-a

mama kup bi zbroje z royala - kolezanka ma ja tez chce kuuuup!
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

Trolik

rozbroilo mnie :D
powodzenia ;] rodzice :]

Kas

no tak i wez wychowuj 20-to letniego bachora albo npc-a.....

Aruvin: Problem zajmowania miejsca jest niemal zerowy w porównaniu do tego, że ilość itemów i innych śmieci jakie trzymacie w domkach wydłuża zapis stanu świata do długości szczytowania świni wietnamskiej. :/

Tinerot

Będziecie mu czesać twarz? ;)
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Kas

raczej wiazac uszy na kokarde

Aruv

:shock:

To kto będzie chrzestnym?

Kas

a jeszcze nie wiem :P tzn mam pewne pomysly... :P a co? zglaszasz sie?

Aruv

Którą postacią? ;)

Hehe, swoją drogą, ciekawy event. :)

Tinerot

Ja się zgłaszam. Dam Wam specjalną szczotkę. ;)
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Galon

hyhy lol które to juz dziecko Kas ?  :lol:  i ktory ojciec ?  :lol:

Kas

Cytat: "Galon"hyhy lol które to juz dziecko Kas ?  :lol:  i ktory ojciec ?  :lol:

czytaj ze zrozumieniem.... Pierwsze dziecko, ojciec Alan