Kryptonim D.U.P.A

Zaczęty przez mart, 2016 06 24, 22:21:54

Poprzedni wątek - Następny wątek

mart

Kryptonim D.U.P.A
Czyli Drużynowa Unikatowych Potworów Anihilacja

Co powiecie na drużynowe PVM na arenie na czas? Zgłoszenia po... (no właśnie ile osób?). Stuff dowolny, arena bezpieczna od PK i złodziei. Termin całkowicie do ustalenia można nawet z każdą z drużyn z osobna indywidualnie ustalić, potem porównać czasy czy coś. Jestem otwarty na wasze sugestie. Nie chce organizować nic w ciemno bo nie wiem czy będą chętni ;)

Najstarszym i najsilniejszym uczuciem znanym ludzkości jest strach, a najstarszym i najsilniejszym rodzajem strachu jest strach przed nieznanym.

zwis

Na chwilę obecną i online który nie robi furory myślę że 2 albo 3 osobowy teamy będą optymalne ze wskazaniem na 2...
Pomysł mi się podoba bardzo...

Sh4ft

Ja bym się pojawił , kwestia ustalenia terminu. Zwis to idziemy razem :)

Gucio

mart

ankieta zmodyfikowana, można proponować solówki.
Najstarszym i najsilniejszym uczuciem znanym ludzkości jest strach, a najstarszym i najsilniejszym rodzajem strachu jest strach przed nieznanym.

zwis

tyle głosów w ankiecie :/ ja się pytam Czemu Was nie ma w grze !?!?!? >:( >:( >:(

Zywol

20 to aż tak mocny wynik ? :P
"Jeśli wierny jest na prawdę wierny swemu bogowi to załatwi sobie asyl w mieście gdzie świątynia stoi lub będzie żył na wygnaniu, prześladowany."

Logika DM'a ;)

Lindi

Wczoraj był online 2, wiec 20 to już sporo :p
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

quinggu

wszyscy patrza na online i płaczą ale juz sie nie zaloguja :D standard

zwis

Narzekać każdemu  >:( Poprawić online nie ma komu  :o

Lindi

A mam się logować dla samego przebywania w grze? Nikt z kim grałam nie gra ;)

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

zwis

Poszukać nowych friendów :) albo ściągnąć "starych" do grania ;D

^_^

To otwórz się na innych a nie zamknięty friendzone. I gra nabierze sensu

Lindi

nie ma już rpgów.. same lolki zostały  8)

PiKiSu

Szukasz wymowek :P a tu trzeba zawiazac jakas druzyne dla marta
Quis custodiet ipsos custodes?