Kryptonim D.U.P.A

Zaczęty przez mart, 2016 06 24, 22:21:54

Poprzedni wątek - Następny wątek

zethaiks

No przeciez lato jest to ludzie maja inne sprawy do roboty :D
Przyjdzie jesien to wroca !! :D:D:DD  :-X :-X :-X :-X

Thiass

Się śmiejesz... Ja myślę, że na jesień 5 razy większe online jest osiągalne.

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]

Raaban

Cytat: Nimrod w 2014 01 19, 17:19:09
Tak jak mówię - ja z 9x str (może i gt ale i tak już ktoś to napisał) padam na jedno combo od maga (no nie ukrywam, bardziej skoksanego)

mart

No dobra, głosów w ankiecie trochę się nazbierało, coś zatem może z tego wyjdzie. Czekam na wasze zgłoszenia drużyn trzyosobowych na prv.
Najstarszym i najsilniejszym uczuciem znanym ludzkości jest strach, a najstarszym i najsilniejszym rodzajem strachu jest strach przed nieznanym.

zethaiks

Cytat: Thiass w 2016 07 01, 17:08:46
Się śmiejesz... Ja myślę, że na jesień 5 razy większe online jest osiągalne.

na ktora jesien ? :P
w sumie 5x2osob 10 online calkiem mozliwe
serwer bedzie zyl moze 500% wzrost online dobrze mu zrobi

Kox_Rox

Ostatnimi czasy to nawet 0 online widuje. Aż strach pomyśleć co to będzie na jesień, gdy online będzie 5 razy większe. :P
Cytatchociaz sa osoby ktore nawet tepe wcisanie kalwisza potrafia zmienic w cos naprawde ekstra...

KarlaK

Jak komus brakuje do druzyny to msg me :)

Bazyli

ja tez bym chetnie sie gdzies podlaczyl... o ile termin bedzie dobry
CytatQuot capita, tot sensus...

mart

W ankiecie sporo osób oddało głosy, jednak jak do tej pory nikt się nie zgłosił. Tak jak pisałem wcześniej terminy mogą być indywidualne dla każdej z drużyn więc nie powinno być problemu z dogadaniem się. Do końca miesiąca czekam na ewentualne zgłoszenia grup trzyosobowych.
Najstarszym i najsilniejszym uczuciem znanym ludzkości jest strach, a najstarszym i najsilniejszym rodzajem strachu jest strach przed nieznanym.