Zapytania adresowane do Ekipy

Zaczęty przez [K], 2016 10 21, 09:12:53

Poprzedni wątek - Następny wątek

[K]

Czołem
   Pytanie do ekipy

- Czy w najbliższym czasie planujecie dodać nowe moby lub zmienić spece i rozmieszczenie obecnych?
   -Czy w najbliższym czasie planujecie dodanie nowych skórek do wyglądu postaci, broni itd. itd?
   -Czy w najbliższym czasie planujecie poprawienie www, tak aby była chociaż w jakimś małym stopniu konkurencyjna z stronami innych polskich shardów?

Z góry dziękuję za odpowiedź.
   -

BHP TEAM

Ja mam jeszcze jedno.

Czy Ekipa ma zamiar ruszyc z jakas reklama? jakas opcja zachecajaca nowe osoby? serio bez reklamy na forach, fejsie, etc nic z tego nie bedzie.

Aqe

Cytat: [K] w 2016 10 21, 09:12:53
Czołem
   Pytanie do ekipy

- Czy w najbliższym czasie planujecie dodać nowe moby lub zmienić spece i rozmieszczenie obecnych?

Tak, mamy w planach nowe miejsca z nowymi lokatorami. Niektore lokacje czeka odswieznie.

Cytat
   -Czy w najbliższym czasie planujecie dodanie nowych skórek do wyglądu postaci, broni itd. itd?
Na chwile obecna nie, moze w przyszlosci.

Cytat
   -Czy w najbliższym czasie planujecie poprawienie www, tak aby była chociaż w jakimś małym stopniu konkurencyjna z stronami innych polskich shardów?

Te pytanie jest najciekawsze :) Polecam przeczytac http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,31516.0.html . Akurat  w tym mozecie nam pomoc, tylko czemu chetnych tak malo ? Moim zdaniem ta strona juz jest "chociaż w jakimś małym stopniu konkurencyjna..." Jak bedzie wygladac, czy zostanie rozbudowana w duzy stopniu zalezy od waszego zaangazowania. Chetnych zapraszam na pw.

Cytat: BHP TEAM w 2016 10 21, 15:39:43
Ja mam jeszcze jedno.

Czy Ekipa ma zamiar ruszyc z jakas reklama? jakas opcja zachecajaca nowe osoby? serio bez reklamy na forach, fejsie, etc nic z tego nie bedzie.

Nie ma kto sie tym zajac, kolejka rzeczy do wprowadzenie jest bardzo dluga a ciagle przybywa cos nowego. Byc moze w przyszlosci.

Na koniec dodam jedno, pomyslow jak i checi ekipie nie brakuje. Czasem jedynie czasu i wlasnie o to was prosze, zmiany beda ale musicie poczekac :)

[K]