Administracja DM

Zaczęty przez Jackob, 2017 08 30, 15:39:33

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jackob

W zwiazku z przyjetymi normami i Twoimi naduzyciami oraz cala Twoja dzialalnoscia mam pytanie ? : Kiedy zrezygnujesz ?

Dla przykladu :

<Jackob> Aqe mi tez dasz +20 do identa?
<AQE> " nie rozdaje magoli
<Jackob> Tak ? : wpadam na questa : A tu 2 nieuruchomione PZ `ty  z informacja : no to sobie bijcie :D ( NIE ROZDAJESZ? )

-----

<Aqe> Co chcecie dostac na dzien dziecka ?
<TOMM> MIKSA BLOGO
<AQE>prosze
<Jackob>ja tez moge?
<AQE> dzien dziecka byl tydzien temu
<Jackob> :D
---------

<Jackob> ile daje wiary exodus ?
<Jackob> 400
<Jackob> ile daje wiary mobek solo z lochu aqe?
<Jackob> 1000
<Jackob> ile tych mobkow
<Jackob> ?
<Jackob> 22
Podobno nowki moby daja kilka tysiecy wiary :DDDDDDDDDDDDDD
----

<Jackob> ogolnie jest ok
<Jackob> ale dla kogo ?
<Jackob> a co na to aqe?
<Aqe> zamkne to i nie pogracie
----

<AQE + FORUM> otworzylam nowy loch !
<Jackob> zabilem 2 mobki i slysze > ODDAJ STAF
<Jackob> nie oddam , to jest moja zdobycz
<Jackob> 20 dni Jaila
------
czy to uczcwe gdy gm stawia 2 x top moba dla wybranej grupy graczy ? ( gdy przychodzi pozostala czesc , moby sa kasowane ? )
czy to uczcie gdy gm klamie w czasie konkursu pvm mowiac ze mob bedzie inny gdy reszta dowiaduje sie prawdy ?
czy to uczciwe gdy gm tworzy loch gdzie mozna zebrac 120k wiary w 1 dzien gdzie zdobycie tego zajmowalo miesiace?
czy to uczciwe gdy wyrazajac swoj protest dostajesz 20 dni jaila?
czy to uczciwe gdy gm mowi : zamkne to w pizdu i nie pogracie?

TZN JAK JEST ?

Wynik Twojej kadencji = 0 online. Mam pytanie : Jak tego nie zamkniesz, jaki jest Twoj pomysl na serwer w 2018 ?

[K]

Post winien być skasowany. Ty w końcu zbanowany na każdej płaszczyźnie.ip zapamiętane abyś przypadkiem tu nigdy nie wrócił. A wszystko t dlatego że dm nigdy nie widziało takiego tluka jak Ty, który zawsze wszystko przeinacza na swoją strone

Wszyscy wiemy jak jest z serwerem. Wiemy gdzie są problemy. Z aqe  w większości się nie zgadzam ale szanuje za to co robi. Wrzucanie takiego posta z paroma wycinkami jest nawet poniżej Twojego poziomu .... a jednak.

Ror

Słabe jak ministrant po kolędzie

Havv0c

Spora część graczy odeszła za czasów większego online przez takich ludzi jak Ty jackob, przez wasz sposób gry, przez wasz niereformowalny, chory charakter. Jesteś na czele tych niereformowalnych graczy.

Z jednej strony narzekacie, że na DM wszystko jest do dupy bo długi kox, bo słaby stuff, bo nie ma RPG. A kiedy zdarzy się grupa graczy, która wie co to klimat bez potrzeby gma nad głową, i przy okazji gdy taki gm jest i ma ochotę takiego gracza nagrodzić - Ty masz problem? Są na tym serwerze jeszcze gracze, którym zależy w jakiś sposób na istnieniu DM i wspólnej zabawie. Bez online jest ciężko, to fakt, ale online nie tworzy nikt inny jak właśnie Wy.

Dla graczy którzy są tego warci i zasługują na to całokształtem swojej gry i ingerencji w świat DM byłbym w stanie dać nawet tajniki na mixa błogo w małpiarzu. Ty nie jesteś warty nawet pustego małpiarza.

Wycinki jak te z Twojego posta są najbardziej kulawym argumentem jakiego mogłeś się dopuścić. Przez ludzi takich jak Ty odechciewa się gry zarówno graczom, jak i ekipantom. Już dawno temu powiedziałem sobie, że nie będę wchodził z Tobą w bezsensowną dyskusję, bo jest to totalnie bezcelowe. Temat zamykam. Powtórzę się po raz kolejny w Twoją stronę - jeśli Ci się nie podoba na DM, drzwi masz otwarte. Ja na pewno tęsknić nie będę. Każdy ma prawo do wyrażania swojej opinii, ale Twoje wypowiedzi to kwas w najczystszej postaci, daleko odbiegający od konstruktywnych opinii czy wyrażania swojego zdania.
Never Give Up.

Aqe

Cytat: Jackob w 2017 08 30, 15:39:33
W zwiazku z przyjetymi normami i Twoimi naduzyciami oraz cala Twoja dzialalnoscia mam pytanie ? : Kiedy zrezygnujesz ?

Przykro mi, nie mam tego w planach.

Cytat

<Jackob> Tak ? : wpadam na questa : A tu 2 nieuruchomione PZ `ty  z informacja : no to sobie bijcie :D ( NIE ROZDAJESZ? )

Malo dokladny opis, wpadasz owszem ale pytanie jak sie zachowujesz.

-----
Cytat

<Aqe> Co chcecie dostac na dzien dziecka ?
<TOMM> MIKSA BLOGO
<AQE>prosze
<Jackob>ja tez moge?
<AQE> dzien dziecka byl tydzien temu
---------

Jak kogos cytujesz to podajesz date/kanal/godzine i prawidlowy nick. Cytujac nalezy umiescic calosc wypowiedzi a nie pokroic na kawalki wklejajac wyrwane z kontekstu slowo. Tajniki nie byly za darmo a ukryte w paragonie wyjatkowo silnym ktorego szukano 2 dni.

Cytat
<Jackob> ile daje wiary exodus ?
<Jackob> 400
<Jackob> ile daje wiary mobek solo z lochu aqe?
<Jackob> 1000
<Jackob> ile tych mobkow
<Jackob> ?
<Jackob> 22
Podobno nowki moby daja kilka tysiecy wiary :DDDDDDDDDDDDDD
----

Podczas kazdych zmian wprowadzonych w pvm (w tym przypadku nowe moby) podany jest temat gdzie nalezy zglosic bugi. Nie zglosiles, teraz sie cieszysz/nabijasz... zwal jak zwal, obojetnie. Moby w piramidzie to cos co robilam po raz pierwszy, na czym sie uczylam i co kilka razy poprawialam. Innaczej sie nie da, pewnie ciezko to zrozumiec.

Sam sobie odpowiadasz na pytania, wklejasz na forum i to jest przyklad. Ciekawe.

Cytat
<Jackob> ogolnie jest ok
<Jackob> ale dla kogo ?
<Jackob> a co na to aqe?
<Aqe> zamkne to i nie pogracie
----

Znow piszesz sam do siebie, wklejasz jedno moje zdanie (jesli je faktycznie napisalam, patrz wyzej cytowanie osob) i czegos w zamian oczekujesz.

Cytat
<AQE + FORUM> otworzylam nowy loch !
<Jackob> zabilem 2 mobki i slysze > ODDAJ STAF
<Jackob> nie oddam , to jest moja zdobycz
<Jackob> 20 dni Jaila
------

Bylo info na kanale, pare razy w grze a na kare sam sobie zapracowales.

W poprzednim temacie napisales:

Cytat: Jackob w 2017 05 07, 00:34:42
To moj ostatni tutaj post. Dinozaury niech zyja jak najdluzej.

Tym razem jednak pomoge - za obraze ekipanta spotkala Cie zasluzona kara.