Elrohil była kobietą!

Zaczęty przez Gofer, 2019 10 31, 15:15:52

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gofer

- Nie rób tego... Oni na to nie zezwolą.
Jak zwykle nie posłuchała, bo co jej będzie narzucała historię, teologię i interpretację faktów zwycięska patryachalna kasta, Ci co zgładzili Elrohil, Ci co wypaczyli świat zmarłych, co miłość Netherila zamienili w strach i nienawiść... Lodowa trumna powoli pękała, lecz czy serce wytrzyma 100 lat mrozu?
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

Gofer

Świat się zmienił, Ci którzy uchodzili za niezmiennych jednak dokonali zmian, Ci którzy zawsze trwali, zaginęli. Biblioteki zaś jak ta w Nujelm, ongiś tętniąca życiem już nie jest we władaniu Ras Wyższych. Wiele świątyń upadło, a wielu bogów odeszło w zapomnienie...

Była jedyną obecnie pamiętającą stare czasy. Bractwo na nowo rozpoczęło zdobywanie wiedzy, bo cel nadal nie został osiągnięty. Czekała prawda o Elrohilu.
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"