UOGateway nie widzi UO - rozwiazanie

Zaczęty przez SovieT, 2006 09 14, 17:00:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

urug

Sokoya

Edytuj RĘCZNIE Login.cfg , wykasuj całą jego zawartość i wpisz:
LoginServer=195.69.228.58,5001

Zapisz zmiany i uruchom grę za pomocą No_Crypt_Client_2d.exe, bądz client.exe jeśli temu wcześniejszemu zmieniłaś nazwę.

Czy wtedy się łączy z serwerem?

sokoya

Edytowałam ręcznie, łączyłam za pomocą clienta i nic. Ściągałam UO ze strony podanej przez cebie, Urug. No nic, dziękuję za pomoc [na razie mnie loguje, co porawda od razu po tym wywala, ale jestem blisko finału :D ].

urug

Musisz ściągnąć klienta ze strony DM bo ten którym teraz grasz jest za nowy :>

sokoya

Cytat: "urug"Musisz ściągnąć klienta ze strony DM bo ten którym teraz grasz jest za nowy :>
Tak tez zrobiłam, ale mimo wszystko jak wybieram postać i się staram nia zalogować to wyskakuje, że "błąd, aplikacja zostanie zamknięta, bla, bla, bla, wyślij raport o błędach". :evil:

urug

Może to źródło było felerne... jeśli tak to przepraszam.

Ja to ściągałem, ale "grałem" tylko na swoim polu.

SovieT

Cytat: "Sokoya"
Cytat: "urug"Musisz ściągnąć klienta ze strony DM bo ten którym teraz grasz jest za nowy :>
Tak tez zrobiłam, ale mimo wszystko jak wybieram postać i się staram nia zalogować to wyskakuje, że "błąd, aplikacja zostanie zamknięta, bla, bla, bla, wyślij raport o błędach". :evil:
a to nie jest spowodowane tym ze wylogowalas postac w zbugowanej lokacji? moze jakis gm cie posunie ;)

sokoya

Cytat: "SovieT"
Cytat: "Sokoya"
a to nie jest spowodowane tym ze wylogowalas postac w zbugowanej lokacji? moze jakis gm cie posunie ;)
Nie, to napewno nie to, gdyż u znajomego się logowałam normalnie.

Ściągnęłam UO z innego źródła, zainstalowałam poprawnie, zpaczowałam, wgrałam po raz trylionowy uog i mimo wszystko mnie wywala za każdą próbą włączenia postaci do świata (jak pisałam wyżej). Nie pojmuję tego. :roll:
[to już ewidentnie problem klienta, więc przeniosę mój problem do odpowiedniego tematu]

Cytat: "SovieT"moze jakis gm cie posunie ;)
:lol: Ale to zabrzmiało. :D

duranduranduran

Cytat: "Alister"Zainstalowac UO
restart
intalacja UOG
restart
kliknac na link DM2 na stronce

dziala na 100%

Metoda tego pana pomogla mi za pierwszym razem. big up  :idea:

Michak

Tak potwierdzam. Reinstalowałem dzis uo.

Pho3niX

Kolega ma problem z UO, gateway nie widzi clienta, próbowałem wszystkich możliwości o których tu pisaliście, nadal nic. O co chodzi? Jest jakiś inny sposób niż gateway?

System operacyjny Windows XP.
"Wiedźmy pośród nocy, wiodą mnie ku rogatemu księżycowi
Otwieram mą złą duszę by wzmocnić mą mroźną nienawiść
Zimny oddech czarnego serca wypełnia wszystko
Pogańskie skrzydła niosą mnie nad pałacem zła"

sokoya

Na stronie jest opisany sposób z vinu. ;)

Pho3niX

sokoya

Pho3niX

Oki, wszystko już działa - Dzięki

Trawa

a ja nie dalem rady w zaden sposob uog zainstalowac tak, zeby widzial uo. Tradycyjny sposob uruchamiania mi zostal....szkoda tylko, ze nie wszystkie grafiki przez to widac  :sad:
Cytat: EnkilTak, są i takie perełki. Radzę uważać na napisy z frazą ,,wyjątkowej jakości", to działa jak gówno na muchy.