Kampania: Pan Smokow

Zaczęty przez Gofer, 2005 10 13, 04:04:55

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gofer

ta trzydziestka to w tej kampani...

sa jeszcze inne zabawy  :wink:
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

Daltar

W takim razie moze ktośmi wyjaśni, co łączy złote jajka z całą tą sprawą?
Pojawiły się takie artefakty, ale nijak w grze nie można dociec co z nimi dalej zrobić. Może ktos naprowadzi na jakiś trop?
Faza rem.

Gofer

jedno nie moje... a reszta - ludzie poerpegujcie - to sie dowiecie :D

ps. red moze wynajac blue, a blue reda na przeszpiegi... DM to nie tylko PvP i PvM...
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się

Simon

Tym razem ja zamknę ten topic aż do UPa lub gdy gofer sobie go otworzy.
Jeżeli cię interesuje stworzenie karcianki:
Cywilizacja
Dzis:  Albert Einstein

Gofer

Otwieram i przypominam ze moze 2 osobniki napisza cos, co brakuje do calosci tematu...

Xynd

Musialbys chyba przypomniec o co chodzi. Tyle watkow, tylu ludzi i tak dawno sie nie logowalismy ;)

Gofer

Wlasnie uwolniono trzeciego Demona...

questy nie spia
serw nie spi
fabula idzie dalej...

dziekuje za mila wspolprace

Gofer

Kolejne 3 questy dodane w watku dodane

Gofer

nowe 2 qesty i uwolniono 4 demona... mozna zaczac sie bac !!!

tithian

Cytat: "Daltar"W takim razie moze ktośmi wyjaśni, co łączy złote jajka z całą tą sprawą?

o loool przypomniales mi cos :) kiedys kiedys kiedys koxamy pod domkiem a tu idzie kura kazdy na nia klika [kura znoszaca zlote jajka] wszyscy sie rzucli ganiali ja po pol mapy panika zamieszanie etc a ja .... zdjalem ja z luku hahahahahahaha najpierw mnie zjechali a potem sie nie odzywali pare dni :D:D:D:D:D:D:D

o lol dzieki za przypomnienie :)

UnknOwn

Nie wiem czy to dobre miejsce ale chyba innego nie ma.

Szybkim gestem reki Starzec otworzyl brame. Przejechal dlonia po twarzy spogladajac na emanujacy energia portal, wstrzymal na chwile powietrze, przymknal starcze oczy. Przebyl wiele kilometrow w jedna sekunde. Wypuscil powietrze i powoli otworzyl oczy. Potezna kula ognia leciala prosto w niego, w mgnieniu oka starzec wystawil dlon i rzekl "SANCT!", przed dlonia zmaterializowalo sie potezne pole silowe, kula ognia z wielka sila uderzyla w bariere i odbila sie ku gorze. Starzec legl na ziemi powalony sila ciosu. Mysli szybko krazyly po jego glowie, coz moglo byc tak potezne, by tak go zaskoczyc i tak latwo powalic, niezdarzyl dokonczyc mysli kiedy wielka stopa zblizala sie by go zgniesc. Szybko wykonany gest dlonia z zachryplym przyspieszonym glosem "REL POR!" w ostatniej chwili cialo starca niczym wiatr przeteleportowalo sie pod sciane pobliskiego budynku. Starzec szybko powstal na wlasne nogi, ciezko dyszac podnosil z ziemi wzrok ku gorze. Jego oczom poczely ukazywac sie przerozne bestie z wymiarow piekiel - demony, bestie, ktorym sila mogl dorownac ale on byl sam a ich dziesiatki, cale miasto tonelo wrecz w piekielnej pozodze. Dookola pelno bylo trupow wiesniakow jak i zakutych w wysokiej klasy ekwipunek wojownikow. Smierc byla nieunikniona... (gdyby byl kon to moze nie ale bez konia ??)...

Moc Ahn'bysa przywrocila wladze czlonkom starca, gotowy do starcia z silami Requanisa na uslugach demonow stanal za wielkim wzgorzem i poczal inkantowac zaklecia, siejac pozoge po drugiej stronie wzgorza. Potezne demony nie pozostawaly dluzne, Profian doprowadzil do oslabienia energi magicznych jednej z besti i juz na jej miejsce przybyla druga rownie potezna. Pojedynek byl dlugi i nagle Starzec znalazl sie po drugiej stronie wzgorza i zostal zdepatany w 0.1 sekundy:
-Bardzo zabawne - rzekł.
-MECHANIKA - odezwal sie potezny glos z nieba.
-Puki maja mane to przeciez mozna, REGULAMIN! - Odezwal sie Profian. (choc nie mial racji bo taki ustep byl chyba 3 lata temu w regulaminie a ten tam dawno nie zagladal)
-Demon mial 10 many - odezwal sie glos z nieba.

Pozniej wszystkie bestie jedna po drugiej przez grupe smialkow zostaly zniszczone, gdyz starajac sie dobiec do wrogow blokowaly sie na scianach energii, ktore poprzedzaly sciany trucizny i ognia i tak wszystkie padly i mozna bylo je rozkrasc bezwstydnie.

I tak wersja fabularna przeistoczyla sie w wersje mechaniczna. Przy okazji mam pytanie czy jedyna dozwolona metoda na zabijanie bestii typu demon musi byc przywolaniec albo wojownik leczony przez maga ? Moze jednak zakazanie wszystkich innych metod jako wykrzystywanie mechaniki nie bylo najlepszym rozwiazaniem ? Popadlismy troche w monotonie przez to... dziwie sie ze pozwolono calej grupie zabic te demony na scianach, bo w regulaminie rowniez jest to zakazane...

Gofer

Niniejszy GM wlasnie zawiesil swe czlonkowstwo w Ekipie.

UnknOwn

Niniejszy znaczy, ktory ? Ten od 'glosu z nieba' ? Szkoda, wygladal na goscia z poczuciem humoru, a kto to byl ? Jezeli powyzszy post jest odpowiedzia na 'narzekania' to jest on odpowiedzia do zlego postu.
Troche dystansu...

Gofer

To byl Gofer...

coz moze wymagal za duzo od graczy...

Aion

zeby nie bylo :) moj post reaktywuje quest ;) zachecamy , zapraszamy ;)
stay low move fast, kill first die last. one shot one kill not luck just skill

nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit